Работал в 5 компаниях   19 лет 8 месяцев

АПК (Агропромышленный комплекс), Энергетика и Энергоносители

Менеджер проектів з енергетики (теплотехнічна частина ВДЕ)

ТОВ

АПК (Агропромышленный комплекс)

11 месяцев

11.2023 - 10.2024

Розробка теплотехнологічних рішень у проектах з ВДЕ (теплотехнічна та електротехнічни частини), розробка та надання проектній організаціі технічного завдання (ТЗ) на проект ВДЕ, технічний супровід та контроль виконання проектів, приймання обладнання та контроль проведення пусконалагоджувальних випробовувань установок.

Головний інженер електростанціі

ТОВ "ЕВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ"

Энергетика и Энергоносители

2 года 1 месяц

02.2021 - 03.2023

Визначення технічної політики на ТЕС/ТЕЦ, перспективи розвитку підприємства та шляхи реалізації комплексних програм за всіма напрямами удосконалення, реконструкції та технічного переозброєння підприємства. (Керівництво інженерною службою підприємства).

Забезпечення підвищення рівня технічної підготовки виробництва, його ефективності, скорочення матеріальних, фінансових і трудових витрат на виробництво електроенергії та теплової енергії, робіт (послуг), їх високу якість, раціональне використання виробничих фондів і всіх видів ресурсів та технологічного палива.

Керування розробкою перспективних планів реконструкції та модернізації. Виконання організації та контролю розробки необхідної технічної, проектної, конструкторської та технологічної документації на проведення ремонту, модернізації, реконструкції обладнання ТЕС/ТЕЦ, будівель та споруд.(Планування та координація інженерних проектів).

Організація роботи та здійснення контролю щодо укладання та виконання договорів на закупівлю товарів та послуг, які необхідні для ремонту, реконструкції, модернізації та експлуатації устаткування ТЕС/ТЕЦ. Організація розгляду та впровадження проектів технічного переозброєння, які розроблені сторонніми організаціями.

Організація участі підпорядкованих структурних підрозділів ТЕС/ТЕЦ та здійснення контролю щодо складання та виконання фінансових планів, планів закупівель (ремонтних чи експлуатаційних), які необхідні для ремонту, реконструкції, модернізації та експлуатації обладнання електростанції. (Організація ремонтних та монтажних робіт).

Начальник відділу відомчого нагляду та надійності

Управління Зміївської ТЕС ПАТ «Центренерго»

Энергетика и Энергоносители

3 года 2 месяца

12.2017 - 02.2021

Здійснення організації та контролю виконання структурними підрозділами ТЕС/ТЕЦ профілактичних і протиаварійних заходів, та організація виконання заходів з підвищення надійності роботи обладнання ТЕС/ТЕЦ.

Організація роботи з персоналом (навчання, підвищення кваліфікації, стажування, дублювання, протиаварійні та протипожежні тренування, перевірку знань, обходи та огляди робочих місць).

Організація, очолення та контроль роботи:

- науково-технічнічної ради ТЕС/ТЕЦ;

- комісії по розслідуванню технологічних порушень в роботі устаткування ТЕС/ТЕЦ;

- комісії з перевірки знань персоналу (нормативно-правових актів, державних галузевих і об'єктових правил, норм та інструкцій з експлуатації, посадових інструкцій, інструкцій з ліквідації аварій, знання будови і принципів дії індивідуальних заходів безпеки, технологічних схем і процесів, умов безпечної експлуатації установок підконтрольних Держпраці, конструкції і принципи роботи обладнання пристроїв, засобів управління).

Здійснення організації та якісного виконання на ТЕС/ТЕЦ обов’язкових форм роботи з персоналом.

Головний Державний інспектор Державної інспекції з експлуатації електричних станцій і мереж

Державна інспекція з експлуатації електричних станційта мереж НЕК «Укренерго»

Энергетика и Энергоносители

2 года 6 месяцев

05.2015 - 11.2017

Під час виконання обов'язків вивчав обладнання та досвід (безпосередньо на устаткуванні ТЕС/ТЕЦ) з технологічної експлуатації та ремонтів устаткування: Луганської ТЕС; Старобешівської ТЕС; Слов’янської ТЕС; Вуглегірської ТЕС; Бурштинської ТЕС; Курахівської ТЕС; Ладижинської ТЕС; Добротвірської ТЕС; Трипільської ТЕС; Київських ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6; Харківської ТЕЦ-5;

Турбінного та електротехнічного устаткування Рівненської та Хмельницької АЕС;

Харківської ТЕЦ-3, ТЕЦ ЕсХар, Кременчуцької ТЕЦ, Краматорської ТЕЦ, Калуської ТЕЦ, Чернігівської ТЕЦ.

Начальник цеху, заст. начальника цеху по реконструкції обладнання та устаткування, начальник зміни К

Котлотурбінний цех №1 Зміївської ТЕС ПАТ «Центренерго»

Энергетика и Энергоносители

10 лет 8 месяцев

03.2004 - 11.2014

Ключевая информация

Маю досвід розробки та практичного впровадження технічних рішень науково-проектних організацій («Інститут теплоенергетичних технологій НАН України» та ХЦКБ «Енергопрогрес» ТОВ «Котлотурбопром») з переведення котлоагрегатів барабанного типу (Зміївська ТЕС та Дарницька ТЕЦ) та прямоточного типу (Трипільська ТЕС) на спалення не проектних видів палива, а саме: переведення котлоагрегатів високого, критичного та сверхкритичного тиску (90, 130 та 230 кг/см2) з проектного палива (вугілля марки «А» та «Т») на непроектні – на суміш вугілля марок «Г/А» та на вугілля газових марок «Г» та «ДГ». При цьому напрацьований досвід в організації та контролі виконання монтажних робіт на обладнанні яке підлягало реконструкції (вугільний склад, системи паливоподавання, системи пилоприготування та пилотранспортування, безпосередньо сам котлоагрегат).

Наявний досвід організації та проведення пусконалагоджувальних робіт з оптимізації режимів котлоагрегатів після реконструкції котельного устаткування, з веденням у промислову експлуатацію АСК допоміжних систем котлоагрегатів.

Маю досвід організації та проведення реконструкції системи газоочищення котлоагрегатів, а саме: заміна скруберів з трубами Вентурі на електрофільтра з пневматичною системою золотранспортування у проміжний склад золи.

Маю унікальний досвід з організації та виконання робіт (з мінімізацією строків виконання ремонтних робіт) з відновлення працездатності ротора високого тиску ПТ-60/90-13-1.2 (модернізованої ПТ-50/90) після технологічного порушення на турбогенераторі, яке призвело до залишкового прогину ротору до 1.5 мм, який може бути поширений для відновлення працездатності роторів турбоагрегатів високого та критичного тисків виробництва ЛМЗ.

Маю досвід проведення пусконалагоджувальних випробовувань газотурбінних установок (ГТУ), та приймав участь у розробці технічних концепцій (рішень) з впровадження для випробувальної експлуатації парогазотурбінних енергетичних установок (ПГУ).

З травня по листопад 2009 року перебував у відрядженні у Іраку (м. Багдад, ТЕС «Південний Багдад»), де в якості керівника пусконалагоджувальних робіт керував закінченям реконструкції енергоблоків № 3 та 4 (потужністю по 55 МВт кожен). В мої обов'язки входило налагодження режимів котлів ТКЗ ЕПМ-240-80 (барабанний, П-подібний) і, разом з персоналом ЛьвівОРГРЕС, введення в експлуатацію АСК ТП реконструйованих енергоблоків.

Учился в 2 заведениях

Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця

Управління персоналом та економіка праці, бакалавр з НR-менеджменту

Харків, 2015

Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут"

Інженер-проектувальник, авіаційні двигуни та енергоустановки (ГТУ, ГТД, лопаточні машини). Спеціалізація: розрахунок, проектування та випробовування газотурбінних установок (ГТУ) та енергоустановок (ПГУ)

Харків, 1999

Владеет языками

Английский

средний

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

Вільно володію персональним комп'ютером, як користувач. Маю досвід роботи в САПР (AutoCAD, КОМПАС).

Особисті якості

Аналітичний склад розуму, працездатність, здатність до прогнозування та організації планування.

Великий досвіт в організації експлуатації та виконанні (нагляду) експлуатації і ремонту електротехнічного, теплотехнічного та гідротехнічного устаткування ТЕС і ТЕЦ, станцій ВДЕ, парових та водогрійних котелень.

Досвід у налагоджувані та пускоприймальних випробуваннях когераційних та парогазових установок (ГТУ та ПГУ).

Юрий

Головний інженер ТЕС/ТЕЦ, керівник/менеджер проекту в енергетиці (у тому числі ГТУ/ПГТУ та ВДЕ)

Киев

Готов переехать: Львов, Одесса, Харьков

48 лет

Активно ищет работу

полная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 6 дней назад