Работала в 6 компаниях   16 лет 1 месяц

Шоу-бизнес, Образование, Торговля розничная / Retail, Туризм / Путешествия / Пассажирские перевозки, Реклама / Маркетинг / PR-услуги

Практичний психолог

ДЮЦ Дарницького району

Шоу-бизнес

4 месяца

01.2024 - по настоящее время

ДОСВІД РОБОТИ: 2024. ДЮЦ «Дарниця». Практичний психолог. Психологічний супровід вихованців, батьків та педагогів, розробка та проведення індивідуальних консультацій з питань особистісного розвитку, взаємин з оточуючими, навчальних труднощів та інших проблем. Проведення психодіагностики та спостереження гуртків. Організація та проведення психологічних тренінгів для персоналу. Групові заняття з психологічної підтримки та тренінги. Співпраця з батьками, вчителями та адміністрацією центру з метою покращення навчального процесу та допомоги вихованців у досягненні успіху.

Практичний психолог

Центр інноваційної освіти

Образование

5 лет 1 месяц

04.2019 - по настоящее время

З 2015р. та наразі організатор та куратор короткострокових та довгострокових, очних та он-лайн навчальних програм у Європі, Прибалтиці та Україні психологічних Центрів Інноваційної Освіти TSD Training та Universum. Організовую та ефективно курую близько 20-ти проектів на рік. В навчальних проектах, також, виступаю ведучою практичних груп та тренером або ко-тренером на ретритах, інтенсивах за кордоном та в Україні.


Вже близько 8-ми років маю психотерапевтичну, приватну, практику з консультування. Закрила близько 45 клієнтських кейсів, здебільшого в таких запитах: >Повторення сценарів. >Наслідки війни (стани, сенси, куди рухатися далі). >Тривога, втома, апатія, безсилля. >Стосунки, розлад в парі, сімейні непорозуміння або одинокість. >Дестабілізація емоційного стану. >Кризові етапи. >Фобії, соматичні прояви. >Відчуття свого місця. > не вистачає підтримки. >Духовні питання. >Родові/сценарні питання. >Цілі та задачі. >Чоловічо-жіночі стосунки, партнерство, контакт, побудова відносин. >Розрив стосунків. Втрата. >Залежні стосунки. >Залежності >Відчуття себе. >Дитячо-батьківські стосунки. >Психосоматика, тілесні зажатості. > Фізична та емоційна втома, вигорання. >Екзистенційні питання існування, кризи: «Хто я, для чого я тут». >Травматичний досвід. >Соціальна реалізація >Питання вибору. >Коучинг досягнення цілей. >Духовні питання. >Віра, відчуття місії. >Дослідження та трансформація систем, в яких існує людина.

Також створила та провела цикли тренінгів та практикумів на тематики Ділової реалазіції:
> «Гроші та творчість».
> «Реалізація свого потенціалу».
> «Що хочу, те й і маю! Як отримувати бажане».

>«1000 та 1 шлях до ваших цілей».

>«Що робити коли нічого не хочеться робити».
Та цикл тренінгів на спроможність відчувати себе чоловіком/жінкою та реалізовуватись, як чоловіки/жінки, спираючись на свою жіночність/чоловічість:
> «Тіло, як основа життя».
> «PRO нестандартне знайомство».
> «Майстер клас: Яка ти жінка, який ти чоловік».
> Жінка вогонь, чоловік-земля, про стратегії у відносинах.
> «Висказати все! Правила пристрасних сварок».
> «PRO ревнощі та заздрощі – як не вбити свою sексуальність».
> «Як горіти, а не вигорати у проектах, роботі, відносинах».

Керівник

Бергамо

Торговля розничная / Retail

11 лет

01.2010 - 01.2021

  • -З 2010р.-2021. «Бергамо», італійський салон шоу-рум. Керівник.
    Побудувала мережу багаточисленних звя’зків та відносин, з зовнішніми партнерами, та клієнтами. Реалізувала різноманітні стратегії підвищення рівня продажів. Аналіз результатів продажів і якості обслуговування клієнтів. Робота з персоналом (навчання, мотивація, контроль). Ефективна та оперативна організація роботи з обробки клієнтських запитів.

Керівник проектів

Психологічно - консультаційного практикум-центру «СОЦІОН».

Образование

1 год

02.2010 - 02.2011

Організація центру з нуля; Створення образу компанії (розробка корпоративної культури, кодексу, логотипу, філософії, місії, завдань, стратегій діяльності та розвитку компанії). Розробка та впровадження презентацій та тренінгів. Підбір персоналу. Проведення персональних Коучинг-сесій. Автор статей й виступи на радіо та телебаченні.

Менеджер туристичної діяльності

«Соната»

Туризм / Путешествия / Пассажирские перевозки

1 год

05.2007 - 05.2008

Активний продаж туристичних послуг. Пошук клієнтів і партнерів (запровадила маркетингові технології). Налагодила роботу із корпоративними клієнтами. Робота з документацією. Супровід замовлень. Участь в тематичних виставках і семінарах.

Консультант-промоутер (студентська проектна робота)

“Procter & Gamble”

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

6 месяцев

06.2006 - 12.2006

Реалізація стратегій компанії щодо продажі продукції. Розвиток існуючих брендів і просування нових. Привертання уваги до пропонованої продукції. Професійна консультація покупця.

Училась в 3 заведениях

Українська інженерно-педагогічна академія

Факультет Психології

Киев, 2024

Київський національний торговельно-економічний університет

фргтб

Київ, 2011

Вищий навчальний заклад "Університет економіки та права "КРОК"

післядипломна освіта. директор по персоналу

Київ, 2009

Курсы, тренинги, сертификаты

Cертифікований психотерапевт

Київ, 2014

З 2015р. та на сьогодні - Інститут Трансистемного Розвитку. Cертифікований психотерапевт. Приватна практика з 2014р.

2011р.- Київський Національний Торговельно-Економічний Університет. Магістр. Спеціальність: “Менеджмент організації” (з відзнакою!).

2009р. - Університет економіки та права КРОК. Інститут магістерської підготовки та післядипломної освіти. Спеціальність: «Директор по персоналу» (з відзнакою!).

2011-2015рр. Центр психологічного розвитку «Master Life», Курс практичної психології (сертифікат). Структурні розстановки (сертифікат).

2011 - 2013рр. Коучинг центр «Liberty», курс із підготовки практичного коучингу (сертифікат).

2008р. - Advertising School, Курс рекламних технологій (свідоцтво). 

2014р. Сертифікат Консультанта- психотерапевта Центру Інноваційної Освіти TSD Training.

2020р. Практик НЛП сертифікат Алуніки Добровольської. 

Ірина

Практичний психолог, психотерапевт

Киев

17 000 грн.

35 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, посменная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 3 часа назад