Работал в 5 компаниях   19 лет 9 месяцев

Услуги для населения - другое, Негосударственные организации / NGO, Автомобильная промышленность и Автобизнес, Услуги для бизнеса - другое

консультант-психотерапевт

приватна практика

Услуги для населения - другое

3 года 4 месяца

01.2021 - по настоящее время

Сертефікована тренерська діяльність, у співпраці з громадськими організаціями у соціальних проєктах.
Приватне психотерапевтичне консультування. Кризове психологічне консультування Проведення індивідуального та сімейного консультування. Ведення груп підтримки.

Фасилітатор

DROPWD

Негосударственные организации / NGO

4 месяца

03.2023 - 07.2023

Діяльність в проекті за участю гуманітарної організації Save the children  м. Івано-Франківськ  Взаємодія з представниками самоврядування в громадах, установ освіти та позашкільного дозвілля, громадських неурядових організацій, підписання меморандумів для спільна розробки заходів та реалізації проєктної діяльності, задля виявлення та допомоги вразливим дітям та їхніх сім’ям (ВПО . Організація та проведення груп психосоціальної підтримки для дітей та батьків. Проведення структурованих програм «Позитивного Батьківства»; TeamUp. Тренінгів з питань захисту дітей та протидії гендерно-зумовленому насильству. Співпраця з соціальними працівниками задля скоординованої діяльності задля задоволення потреб бенефіціарів. Ведення аналізу про хід проведення груп. Підготовка звітів щодо проведеної діяльності.  

Виконавчий директор

ГО "Турбота в Дії"

Негосударственные организации / NGO

11 месяцев

03.2019 - 02.2020

Управління та організація роботи команди. Забезпечувати втілення існуючих проектів та створення нових, для підтримки дітей сиріт та сімей де виховуються прийомні діти. Управління проектом з адаптації тренінгової програми (створення стосунків з дітьми , що пережили травматичний досвід) т а навчання тренерів. В період з груд 2019 досі є тренером програми для прийомних батьків, провели тренінги з підвищення батьківського потенціалу майже в десяти областях України

менеджер АЗК

ОККО - Нафтопродукт

Автомобильная промышленность и Автобизнес

5 лет

12.2010 - 12.2015

гру 2010 - гру 2015 Менеджер АЗК ПП «ОККО-Нафтопродукт», м. Львів Підбір, управління та навчання персоналу Забезпечення дотримання командою стандартів обслуговування. Організація та мотивація роботи команди. Забезпечувати виконання планів та організації продажу нафтопродуктів та супутніх товарів магазину, кафе, та надання послуг авто-мийки. Контроль та підвищення ефективності роботи команди щодо якісного обслуговування клієнтів. Колектив неодноразово перемагав у мережевих перегонах з продажу та сервісу.

Приватний підприємець

ФОП

Услуги для бизнеса - другое

12 лет 2 месяца

09.2000 - 11.2012

Організація виробництва та збуту дверей, в тому числі салону-магазину.Підбір та найм працівників, створення команди. Ведення управлінської та звітно-податкової роботи. Підприємство працювало з 2001-2010 років, постійно нарощуючи обсяги виробництва, та збільшуючи кількість працівників.
Інша комерційна та професійна діяльність

Ключевая информация

Аналітичне та системне мислення.  Створювати, мотивувати, та працювати в команді. Проведення індивідуальних та групових консультацій  Володіння сучасними методами психології  Проведення тренінгів, як в живу так і он-лайн  Впевнене знання ПК та прикладних програм.   ?Співзасновниця ГО «Голос особливих», метою якої є підтримка сімей, які виховують дітей з аутизмом та з  інвалідністю  ?Авторка курсу «Майстерність Батьківства», який направлений допомогти підняти батьківський потенціал.

Учился в 4 заведениях

Херсонський державний університет

Психологія (магістратура)

Івано-Франківськ, 2024

Український Психотерапевтичний Університет

Системно-сімейний психотерапевт

Львів, 2023

Український психотерапевтичний університет

Пропедевтика психіатрії

Львів, 2022

Тернопільська академія народного господароства

«Облік та аудит», кваліфікація спеціаліста – економіст.

Тернопіль, 1996

Владеет языками

Английский

базовый

Польский

базовый

Курсы, тренинги, сертификаты

Травма та стрес

Львів, 2022

Куочинг травми

Психічне здоров'я в організації

Львів, 2020

"Забезпечення надійного базису: основа успішного піклування"

Київ, 2019

Базовий курс Позитивної психотерапії

Київ, 2019

Оксана

Координатор проекту, супервізор, психолог

Ивано-Франковск

40 000 грн.

51 год

проектная работа

Обновлено 1 неделю назад