Работала в 1 компании   28 лет 7 месяцев

Государственный сектор

Бухгалтер

Державна служба

Государственный сектор

28 лет 6 месяцев

05.1995 - 11.2023

Облік руху коштів по –-загальному фонду (меморіальний ордер №2-авт, накопичувальна відомість руху грошових коштів ЗФ на рахунках, відкритих в органах ДКСУ(банках)), -спеціальному фонду (виконавчий збір), меморіальний ордер №3-28-авт, накопичувальна відомість руху грошових коштів СФ ВЗ на рахунках, відкритих в органах ДКСУ(банках), своєчасна обробка виписок банку. Меморіальний ордер №6-28-авт, накопичувальна відомість за розрахунками з кредиторами(ЗФ), Меморіальний ордер №6-10-авт, накопичувальна відомість за розрахунками з кредиторами (СФ ВЗ). Робота в СДО "Клієнт Казначейства- Казначейство", в Клієнт-банк Іс-Про, інколи в Медок, інколи в Аскод

Облік необоротних активів, запасів, основних засобів, марок, розрахунків по договорах. Формування оборотних відомостей, ведення меморіальних ордерів №6, 9, 10, 13, 17 (спец.фонд, заг.фонд). Знання програми ІС-ПРО, Еdata. Зн

Облік матеріалів автогосподарства: оприбуткування списання, рух, оборотні відомості ОЗ, ІНМА, в т.ч. автомобілі, будівлі і споруди, земельна ділянка. автозапчастини, шини, ПММ(паливо, мастила, бензин), амортизація, інвентаризаці, контроль за нормою витрат палива.

Робота в системі Іс-Про(економія, перевитрата), опрацювання шляхових листів.

Ведення залишків по матеріальних рахунках бухгалтерського обліку. Робота з робота з первинною бухгалтерською документацією.

Досвід проходження перевірок Рахунковою палатою. Бухгалтерський облік, банківські виписки, інвентаризація.

Ключевая информация

Облік руху коштів по –-загальному фонду (меморіальний ордер №2-авт, накопичувальна відомість руху грошових коштів ЗФ на рахунках, відкритих в органах ДКСУ(банках)), -спеціальному фонду (виконавчий збір), меморіальний ордер №3-28-авт, накопичувальна відомість руху грошових коштів СФ ВЗ на рахунках, відкритих в органах ДКСУ(банках), своєчасна обробка виписок банку. Меморіальний ордер №6-28-авт, накопичувальна відомість за розрахунками з кредиторами(ЗФ), Меморіальний ордер №6-10-авт, накопичувальна відомість за розрахунками з кредиторами (СФ ВЗ). Робота в СДО "Клієнт Казначейства- Казначейство", в Клієнт-банк Іс-Про, інколи в Медок, інколи в Аскод.

Ведення обліку необоротних активів, запасів, основних засобів, марок, розрахунків по договорах. Формування оборотних відомостей, ведення меморіальних ордерів №6, 9, 10, 13, 17 (спец.фонд, заг.фонд).

Знання програми ІС-ПРО, Еdata. Знання плану рахунків бухобліку в державному секторі, типової кореспонденції субрахунків (бюджет).

Досягнення: впровадження покабінетного обліку у програмі Іс-Про, з зазначенням місцязнаходження матеріальних цінностей та компютерної техніки, яка знаходиться на балансі та позабалансі установи на заміну набору кабінетних карток вручну у програмі Word.

Впровадження у роботі, погодженого та затвердженого наказом ДСА від 8.11.2017р № 1025 «Про організацію бухгалтерського обліку», додатку №9 Відомості видачі матеріальних цінностей співробітникам, якого до 2017 року не існувало як такого додатку.Реєстрація, оформлення у Державному центрі зайнятості. Участь у робочих групах щодо організації виборів, референдумів.Складання розрахунків комунальних та експлуатаційн их послуг.Виписка актів виконаних робіт та наданих послуг в т.ч. за теплопостачання, електроенергію, водопостачанн я. Облік скриньок та виборчої документації.

Вміння працювати у команді на результат, задля спільної справи для проквітання України.

Облік витрат на службові відрядження, які повністю або частково фінансуються за рахунок бюджетних коштів": перевірка або складання та затвердження згідно нормативних документів авансових звітів щодо понесення витрат на проживання, харчування, добові. Формуваннямеморіа льного ордеру №8. Співпраця у формуванні наказу щодо преміювання. Співпраця у нарахуванні лікарняних,відпускних, матеріальної допомоги, допомога на соціально-побутові потреби.

Формування юридичних та фінансових зобовязань.

Досвідчений користувач MS Office Excel, Word, Outlook, ел. пошта, інтернет.

Ведення матеріального обліку автогосподарства. Облік паливно-мастильних матеріалів. Опрацювання шляхівок. Вміння працювати з Головною книгою. Звірка залишків даних Головної книги з оборотними відомостями по рахунках бухгалтерськогообліку.

Формування та подання деякої фінансової та податкової звітності стосовно плати за землю: податкового розрахунку земельного податку; відомості про наявність документів наземлю;відомості про наявні земельні ділянки.

Досягнення: організація та впровадження компютерного обліку, складання таблиць і формул у програмі Excel, Word на заміну рукописному обліку в паперових регістрах. Банківськіоперації

Училась в 1 заведении

Національна академія державного управління при Президентові України

Національна безпека у економічній сфері

Київі, 2011

Владеет языками

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

сертифікат про володіння українською мовою

Київ, 2020

Дополнительная информация

Особисті якості

Позитивна, надзвичайно працездатна, підтримую дружні стосунки в колективі

Ірина Сергіївна

Державна служба, бухгалтер, начальник відділу, сектору

Киев

Печерский район, Шевченковский район

18 000 грн.

45 лет

Работает, но открыт для предложений

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: стажировка / практика, удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 3 недели назад