Работала в 5 компаниях   28 лет 2 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Автомобильная промышленность и Автобизнес, Промышленность и Производство, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Услуги для населения - другое

Бухгалтер-касир

ТОВ " ДИТЯЧА РАДІСТЬ'

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 3 месяца

09.2020 - 12.2022

Виписка первинної документації рахунки, видаткові накладні, накладні переміщення, ТТН. Здійснення платежів, рознесення із Клієнт-банку платежів в 1С. Складання табелю робочого часу. Нараху-вання та виплата ЗП персоналу (управлінська база). Ведення кассового обліку. Контроль зет-звітів. Прийом платежів від клієнтів, оплата постачальникам,прове-дення в 1С, облік руху грошових коштів.

Бухгалтер касир

ТОВ "100 ШИН"

Автомобильная промышленность и Автобизнес

2 года

12.2018 - 12.2020

Робота в програмі 1С ERP; з різними валютами.
Прийом, облік та видача коштів , банківські виписки. Розподіл оплат, переміщення коштів, фінансових документів (палива) міжпідрозділа-ми, списання палива; контроль та проведення взаємороз-рахунків, видача ЗП, видача коштів під звіт та наступний контроль та аналіз заборгованості; авансові звіти. Ведення каси підприємства.

Менеджер з продажу

ЙОД, ТОВ Консультаційне науково-виробниче підприємство

Промышленность и Производство

3 года

07.2014 - 07.2017

Консультація про вартість товару та умови співпраці. Прийом та обробка замовлень, оформлення первинної документації, прибуткові, видаткові накладні, акти звірок),
формування документів
для відвантаження продукції; 7.7. та 8.2. проведення документів у програмі електронного докментообігу Comarch EDI Web. M.E.Doc. Декретне місце.

Касир підприємства

ТОВ СП Вітмарк-Україна

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

2 года 9 месяцев

09.2011 - 06.2014

Оформлення первинної документації, здійснення касових операцій (прийом, облік, видача) робота з касовою технікою (апаратом, терміналом) КУРО, інкасація, ведення каси підприємства, складання звітності, відображення в 1С. Закриття філії в Києві.

Товарознавець- касир

Домбард

Услуги для населения - другое

18 лет 1 месяц

02.1990 - 03.2008

Оцінка виробів із золота та срібла, укладання договорів, видача фінансових кредитів,
проведення операцій із погашення кредиту, відсотків; розрахунок заборгованості. Проведення касових операцій, ведення всієї звітної документації, забезпечення безпеки коштів і предметів застави, проведення інвентаризацій.

Ключевая информация

Маю досвід роботи з великими обсягами грошових коштів та матертальних цінностей, досвід роботи з первинною бухгалтерською документацією у програмах 1С 7.7, 1С 8.2 в організаціях, що займаються виробництвом та торгівлею. Вміння працювати з великим обсягом інформації, побудова ефективного відношення із суміжними підрозділами та контрагентами. Чесність, відповідальність, уважність до деталей, пунктуальність, комунікабельність, стресостійкість.

Училась в 3 заведениях

Товариство з обмеженою відповідальністю "Академія адвокатури України"

Правознавстао

Київ, 2011

ТОВ Інститут секретарів

Облік бухгалтерських даниз

Київ, 2009

Торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Товарознавство

Київ, 1988

Светлана

Бухгалтер-касир, помічник бухгалтера, оператор 1С

Киев

53 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 15 часов назад