Работал в 1 компании   20 лет 4 месяца

Государственный сектор

Начальник відділу нагляду у промисловості

Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області

Государственный сектор

20 лет 3 месяца

09.2002 - 12.2022

За роки роботи в галузі промислової безпеки та охорони праці став кваліфікованим спеціалістом в: металургії, машинобудуванні, будівництві, транспорті, хімічній та інших галузях господарства. Володію навиками і досвідом створення безпечних умов праці та робочих місць, а також виявлення й ліквідування небезпечних та шкідливих виробничих факторів і ризиків. А також маю неабиякий досвід моніторингу, аналізу і ведення розслідувань нещасних випадків і аварій, впровадження заходів для запобігання їх виникнення і недопущення їх повторення. Відмінно знаю законодавство України, базу нормативно-правових актів з охорони праці і стандартів безпеки. Систематично проводжу роботи зі складання та надання звітності, з виявлення порушень вимог безпеки праці.

Маю досвід спілкування на рівні власників і керівників підприємств, успішно проводжу оперативні наради, селектори, планерки та ін. Також маю досвід зустрічі іноземних делегацій та організації сумісної роботи. Як керівник швидко орієнтуюсь в ситуації, самостійно приймаю своєчасні рішення, роблю висновки і готовий нести індивідуальну відповідальність за доручену справу. Маю добрі організаторські здібності та навики ефективної комунікації. Вмію як організувати роботу так і продуктивно працювати в команді, впливаючи на ситуацію задля отримання позитивного кінцевого результату.

Ключевая информация

Охорона праці на виробництві у промисловості; уміння аналізувати; критичне мислення; відповідальність, управлінські навички; чесність; знання законодавства України

Учился в 1 заведении

Дніпродзержинський Ордена Трудового Червоного Прапора індустріальний інститут ім. М.І. Арсенічева

інженер-металург

Кам'янське, 1986

Владеет языками

Английский

базовый

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Особисті якості

Маю гарні навики керування великою кількістю працівників (під час проведення капітальних ремонтів в якості Генпідрядника керував цілодобово працівниками кількістю, що перебільшує 1000 осіб). Як керівник швидко орієнтуюсь в ситуації, самостійно приймаю своєчасні вірні рішення, роблю висновки і готовий нести індивідуальну відповідальність за доручену справу. Правильно відношусь до критики на свою адресу. Цілеспрямований, дисциплінований, комунікабельний, здатний до навчання, чесний, сумлінний, ініціативний, старанний, вмію аналізувати і критично мислити.

Загальний стаж роботи 42 роки, включаючи майже 21 рік державної служби.

• Грамота територіального управління Держгірпромнагляду по Дніпропетровській області;

• Подяка Голови Дніпропетровської обласної організації профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України;• Грамота територіального управління Держгірпромнагляду по Дніпропетровській області;

• Сертифікат про вільне володіння українською мовою.

Впевнений користувач ПК. Вільно володію українською мовою та на базовому рівні англійською, що дозволяє читати документацію з перекладачем та вести робоче листування, за потреби маю особистого перекладача англійської мови.

Андрій

Керівник служби охорони праці і техніки безпеки | Occupational Health and Safety Expert

Днепр

60 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 1 неделю назад