Работал в 7 компаниях   15 лет

Транспорт и Логистика, Охрана и Безопасность, Торговля розничная / Retail, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Государственный сектор

Піший кур'єр

Текс Україна / Кибит О.А., ФЛП

Транспорт и Логистика

1 год

08.2023 - 08.2024

Робота з банками(ПРИВАТБАНК, А БАНК, ІДЕЯ БАНК, АЛЬЯНС БАНК, БАНК ІНВЕСТИЦІЙ І ЗАОЩАДЖЕНЬ, ПРАВЕКС БАНК, ТАСКОМБАНК, КРЕДОБАНК,ПУМБ БАНК, МІЖНАРОДНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК, АККОРД БАНК, СЕНС БАНК,ОТП БАНК,ГЛОБУС БАНК, КОМІН БАНК,ПІВДЕНИЙ БАНК)страховими агенствами(ІНГО, АРСЕНАЛ, УНІВЕРСАЛЬНИЙ, УНІКА, ВУСО),магазини АТБ,іноді працював з приватними лицями відносив малогабаритні вантажі до 2 кг. Ціль віднести та забрати документи,малогабаритні вантажі до 2 кг.В роботі пішого кур'єра була зі сторони керівництва банків похвала за вчасно доставлені листи, посилки до клієнтів і зі сторони мого керівництва зауваження в моєї роботі не було

Сторож-охоронник

РОДИННИЙ МАЄТОК

Охрана и Безопасность

5 месяцев

10.2021 - 03.2022

Відкривання та закриття шламбаума, контроль території Родинного маєтку, квартир,охорона будівельного майданчика Родинного маєтку, контроль в'їзду та виїзду вантажних автомобілів на територію, підписування накладних вантажних товарів. На роботі проявив себе з гарної сторони, зауважень не було.

Кур'єр

ТОВ АВІАТУР

Транспорт и Логистика

9 месяцев

07.2019 - 04.2020

Доставка замовлення адресату,виконання поставлених цілей керівництвом компанії, спілкування, допомога робота в офісі з телефоном.

Мерчендайзер

ФОП ПШЕНИЧНИЙ

Торговля розничная / Retail

9 месяцев

08.2017 - 05.2018

На посаді МЕРЧЕНДАЙЗЕРА, я обслуговував великі торгівельні мережі такі як:СІЛЬПО, ГРОШ, ГРАНД,ФУРШЕТ,ВАРШАВА, ЕКО МАРКЕТ.

В мої обов'язки входило:викладка товарів згідно планограмм, контроль наявності товару, допомога торговому представнику та супервайзеру. За час моєї роботи ми не втратили жодного місця на полиці,завдяки своєчасній викладці, та присутності товару в торговому залі.

Продавець консультант

ТОВ ФУРШЕТ

Торговля розничная / Retail

3 года 11 месяцев

09.2013 - 08.2017

На посаді Продавця консультанта в ТОВ ФУРШЕТ в мої обов'язки входило:контроль за представленністю,викладкою товару в відділах КОНДИТЕРКИ та НАПОЇВ магазину. Фасування кондитерських виробів. За час моєї роботи на посаді ПРОДАВЦЯ КОНСУЛЬТАНТА, з боку керівництва були теплі та вдячні слова.

Комплектувальник

ТОВ "МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРРІ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

4 года 9 месяцев

09.2007 - 06.2012

В мою роботу входило:пакування, фасування, обробка та формування замовлень від торгового залу. Переоблік товару, формування та списання браку, передача товару працівникам торгового залу. Під час роботи в ТОВ МЕТРО неодноразово отримував премію за гарну роботу.

Бібліотекар

ЦБС м.Вінниці

Государственный сектор

2 года 11 месяцев

10.2003 - 09.2006

Робота з книгами, читачами, відповідальний за дорослий абонемент. Ціль моєї роботи-це робота з читачами, обслуговування, контроль реалізації книг, кількість відвідувань читачів за певний місяць, проведення організаційних заходів виставок, допомога в роботі на читальному залі, дитячому абонементі, книгосховищі. В бібліотеці працював добре здобув бібліотекаря 2 категорії. Зауважень зі сторони керівництва в мене не було.

Ключевая информация

ЦІЛЕСПРЯМОВАНИЙ, ОХАЙНИЙ, ВІДПОВІДАЛЬНИЙ, СЕРЙОЗНИЙ, ПУНКТУАЛЬНИЙ, БЕЗ ШКІДЛИВИХ ЗВИЧОК, ЯКЩО БЕРУСЬ ЗА РОБОТУ, ТО ДОВОДЖУ ЇЇ ДО КІНЦЯ.

ЧЕРЕЗ НЕВРОЛОГІЧНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ МАЮ ІНВАЛІДНІСТЬ 2 ГРУПИ, ЧЕРЕЗ ЩО ОБМЕЖЕНЕ ФІЗИЧНЕ НАВАНТАЖЕННЯ,НЕ БІЛЬШЕ15 КГ, ПРАЦЮВАТИ НЕ БІЛЬШЕ 8 ГОДИН, ПОСАДА З НІЧНИМИ ЗМІНАМИ РОБОТА З МЕХАНІЗМАМИ.

Учился в 1 заведении

Житомирське училище культури

Бібліотечна справа

Житомир, 2004

Roman

Піший кур'єр, мерчендайзер, бібліотекар

Винница

10 000 грн.

45 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: посменная работа, в офисе/на месте

Обновлено 19 часов назад