Работала в 1 компании   8 лет 3 месяца

Энергетика и Энергоносители

Керівник проекту

Хіміпекс Оіл ТОВ

Энергетика и Энергоносители

8 лет 2 месяца

03.2013 - 05.2021

Проведення наукових досліджень, завданням яких є відкриття нових принципів створення продуктів та технологій; нових та раніше невідомих властивостей матеріалів та їх сполук тощо. Комплексні наукові дослідження на вирішення проблем клієнтів. Розробка та виробництво індивідуальних технологій та хімреагентів для клієнтів у нафтогазовій, металургійній, хімічній та інших галузях промисловості. Web: http://himipex.com

Ключевая информация

Досвід по організації роботи та ефективній взаємодії всіх структурних підрозділів, цехів, виробничих підрозділів, спрямовує їх діяльність на розвиток та вдосконалення виробничих потужностей; забезпечує правильне поєднання господарських та адміністративних прийомів управління, єдиність та колективність у обговоренні та вирішенні питань, матеріальне та моральне стимулювання підвищення ефективності виробництва, використання принципу фінансової мотивації та відповідальності кожного працівника за доручену роботу та результати. всього персоналу; здійснює виробничо-господарську діяльність на основі широкого використання інноваційної техніки і технології, прогресивних форм господарювання та організації праці, науково обґрунтованих нормативів матеріальних, фінансових і трудових витрат, вивчення стану ринку та прогресивного досвіду ( вітчизняні та зарубіжні) з метою всебічного підвищення технічного рівня та якості продукції (послуг), економічної ефективності виробництва, раціонального використання виробничих резервів та економного витрачання всіх видів ресурсів.

Училась в 2 заведениях

нафтовий інститут

Буріння нафтових і газових свердловин

Уфа, 1992

сільськогосподарський інститут

Інженер землевпорядник

Харків, 1982

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Русский

свободно

Украинский

родной

Дополнительная информация

Особисті якості

Аналітичний склад розуму, пунктуальність, відповідальність, навчання, веду здоровий спосіб життя.

Багаторічний управлінський та науково-технічний досвід роботи на промислових підприємствах нафтогазодобувної та переробної промисловості в Україні, Перської затоки, Північної Африки та в виконавчій та законодавчій владі.

Створення підприємств з "нуля", бизнес проектів.

Плюта

Керівник проекту

Киев

64 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 день назад