Работала в 3 компаниях   17 лет 3 месяца

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Фармацевтика

Директор філії

Торговий Дім Алеф Віналь

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

8 месяцев

01.2023 - 09.2023

Досягнення: успішне управління командою; впровадження нових стратегій продажу; систематичне виконання планів та завдань за ключовими показниками.

Функціональні обов'язки: виконання плану продажу по регіону; управління розвитком регіону; стратегічне планування; допомога у відкритті фірмових магазинів роздрібної торгівлі, постановка планів та завдань для торгового відділу; моніторинг ринку, конкурентний аналіз; проведення переговорів із VІР-клієнтами; контроль дебіторської заборгованостіової дисципліни; проведення інвентар. заходів; розробка, впровадження та аналіз проведення трейд-маркетингових заходів; підбір та навчання персоналу. У підпорядкуванні –36 осіб.

Територіальний менеджер

Торговий Дім Алеф Віналь

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

14 лет 5 месяцев

08.2007 - 01.2022

Досягнення: систематичне виконання планів та завдань за ключовими показниками, впровадження нових стратегій продажу; високі показники якісної та кількісної дистрибуції; розробка та впровадження системи адаптації, мотивації та атестації персоналу;

обов'язки: управління розвитком регіону; стратегічне планування; постановка планів та завдань для торгового відділу; моніторинг ринку, конкурентний аналіз; проведення переговорів із VІР-клієнтами; контроль дебіторської заборгованості; відкриття фірмових магазинів роздрібної торгівлі; розробка, впровадження та аналіз проведення трейд-маркетингових заходів; підбір та навчання персоналу. У підпорядкуванні –27 осіб.

Завідувач аптеки

ДП " Вереск"

Фармацевтика

1 год 11 месяцев

12.2004 - 11.2006

Управління аптекою відповідно до законодавства країни.Підтримка наявності асортименту ліків.Управління співробітниками і контроль якості виконаних ними доручень. Планування, організація і контроль виконання планів продажів аптеки.Організація і контроль роботи персоналу. Знання касової дисципліни.

Ключевая информация

Досвід у сфері оптових та роздрібних продажів; досвід у відкритті магазинів роздрібної торгівлі; знання касової дисципліни; навички проведення інвентар. заходів; уміння складати бізнес - план; вміння вирішувати конфліктні питання за коротку годину; досвід добору, навчання, адаптації, мотивації персоналу. Особисті якості : цілеспрямованість, комунікабельність, енергійність, відповідальність, стійкість у стресових ситуаціях, активна життєва позиція, ініціативність, націленість на результат, організаторські здібності.

Училась в 1 заведении

Хмельницький національний університет

Хімічна технологія

Хмельницький, 2001

Курсы, тренинги, сертификаты

Лідерство зсередини

Дніпро, 2023

Нейро- дистрибуція

Вінниця, 2022

Розвиток у період стагнації

Дніпро, 2021

Катерина Олександрівна

Територіальный менеджер

Хмельницкий

45 000 грн.

44 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 день назад