Работал в 1 компании   4 года 7 месяцев

Образование

Вчитель фізичної культури

Білашівський ліцей

Образование

4 года 6 месяцев

10.2018 - 04.2023

Мальцев Анатолій Миколайович (43 роки).Тел.380967659527.Мета:Отримати цікаву роботу з можливістю карєрного росту та здобуттям досвіду.Освіта:Вища, спеціаліст, факультет "Здоров'я, фізичної культури і спорту" МЕГУ ім. С. Дем'янчука. Маю досвід роботи 10,5 років.Розмовляю рідною українською, вільно російською.

Навички:Досвід роботи з дітьми різного віку. Володію різними видами спорту та вправами вмію їх використовувати комплексно.Особисті якості:Високоорганізований,активний,працелюбний,цілеспрямований,енергійний,швидко вчуся,комунікабельний з почуттям гумору,пуктуальний,спрямований до самореалізації,вмію працювати в колективі,активна життєва позиція.Обовязки:Проводити на високому та методичному і науковому рівні навчання учнів увідповідності з програмами та методиками фізичної культури, використовуючи при цьому найефективніші прийоми і засоби навчання.Визначати завдання і зміст з урахуванням віку, підготовленості,індивідуальних, психофізичних особливостей учнів.

Ключевая информация

вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася і самостійно приймати рішення, вміння у спілкуванні з людьми.Навики работи з компютером: MS Office (Word, Exсel, Power Point, Access), навики роботи з Інтернетом (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox) і електронною поштою.

Учился в 1 заведении

"Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені Степана Дем'янчука"

"Зоров'я, фізичної культури і спорту"

Рівне, 2012

Владеет языками

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Анатолій Миколайович

Вчитель фізичної культури

Ровно

8 000 грн.

44 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 недели назад