Работала в 8 компаниях   20 лет 4 месяца

Государственный сектор, Издательства и Полиграфия, Услуги для населения - другое, Медиа / СМИ, Другое, Образование, Промышленность и Производство

Радниця міського голови з питань культури (на громадських засадах)

Чернівецька міська рада

Государственный сектор

1 год 3 месяца

03.2023 - по настоящее время

Вивчення поточного стану культури міста. Робота з культурною візією, стратегією міста. Робота з брендингом міста. Розробка культурно-мистецьких, соціально-культурних проєктів та їхня реалізація.

PR-менеджер

Видавництво 21

Издательства и Полиграфия

5 лет 4 месяца

09.2016 - 01.2022

Виконувала обов’язки PR-менеджера, event-менеджер, контент-менеджера, літературного редактора.

Просування продукції видавництва, авторів та перекладачів;

розробка промопланів і промостратегій;

організація, курування, координування заходів, промотурів, участі видавництва у фестивалях, форумах та ярмарках;

робота зі ЗМІ: підготовка текстів відповідного формату (анотації, анонси, релізи, довідки про авторів, перекладачів, ілюстраторів, висвітлення всіх новин, дотичних до видавництва), підготовка преспакетів, пошук інфоприводів, організація інтерв’ю авторів, перекладачів;

робота з критиками, блогерами, книгарнями, бібліотеками, клубами, фахові коментарі для ЗМІ;

підготовка відповідного контенту і розсилка клієнтам;розробляла ідеї для суббрендів видавництва;

модерування заходів видавництва;

з окремими видавничими книжковими проєктами працювала як керівник; як експерт працювала з деякими текстами, пропонованими видавництву авторами або літагенціями;

співпрацювала з художниками, дизайнерами;

розробка тренінґів для бібліотек та менеджерів книгарень, зокрема розробила і провела тренінґ про книжкову продукцію «Видавництва 21» для київських менеджерів Книгарні «Є» та бібліотекарів;

літературне редагування;

адміністрування сайту видавництва, соціальних мереж, підготовка і публікація контенту для сайту та соцмереж.

Як літературний редактор підготувала близько 20 видань.

Сайт видавництва: http://www.books-xxi.com.ua/

Сторінка у facebook: https://www.facebook.com/booksxxi/

Бібліотекар-бібліограф

Муніципальна бібліотека ім. А.Добрянського

Услуги для населения - другое

2 года 3 месяца

06.2014 - 09.2016

Основні обов'язки: робота з сайтом бібліотеки, підготовка матеріалів для сайту (опис нових надходжень - аналітичні огляди книг, журналів, анотації, рецензії; підготовка і написання статей про книги, людей, події, пов'язані з Чернівцям; підготовка тематичних виставок і відповідних розгорнутих коментарів до них для сайту; щотижневий огляд культурних подій міста); організація та проведення презентацій (аналітичні репортажі про них для сайту). Написання прес-анонсів, прес-релізів; створення і розсилка прес-пакетів на прес-служби міста. Також в обов'язки входить робота з читачами - допомога у виборі потрібної літератури, консультації. Постійна робота з фондами бібліотеки. Робота з архівами бібліотеки - підготовка, упорядкування на їх базі видань. Загалом, робота редактора, літературного і творчого редактора, копірайтера, коректора, адміністратора сайту, менеджера, модератора. Як літературний редактор працюю зі статтями, підготувала як літературний редактор книгу «CZERNOWITZ: історичні вулиці, будинки та видатні особистості: урбаністичні есеї» (http://dobrabiblioteka.cv.ua/ua/news?id=607261), як автор тексту, упорядник, дизайнер - книгу "Вулиця Українська: мандрівка у часі", як упорядник, редактор, автор приміток, передмови - художньо-документальне видання на базі архівних матеріалів А.Добрянського "Система координат (просторова симфонія)"; редагувала видання місцевих видавництв.

Заступник головного редактора

Журнал "Буковинський журнал"

Медиа / СМИ

8 месяцев

09.2012 - 05.2013

модератор

"Literatur Cafe"

Другое

2 месяца

10.2012 - 12.2012

Організація та модерування літературно-мистецьких зустрічей, за якими написала цикл аналітичних репортажів (опубліковані на сайті http://vkursi.com/ та в інтернет-виданні 'Місто Ч' (http://micto.cz)).

доцент кафедри української літератури

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Образование

9 лет 11 месяцев

09.2002 - 08.2012

Досвід роботи за фахом: 2002 - 2012 - викладач кафедри української літератури ЧНУ ім. Ю.Федьковича: 2002 - 2009 - на посаді асистента, 2009 -2012 - на посаді доцента кафедри.

Досягнення за цей період: у липні 2003 року захистила кандидатську дисертацію, пов'язану з дослідженням архетипних структур та формул; читала лекційні курси, що висвітлювали літературний процес в Україні різних епох та періодів, вела відповідні практичні заняття; читала курси з культурології та культури, етнопедагогіки та етнопсихології; рецензувала кандидатські дисертації, автореферати дисертацій; консультувала студентів у науково-дослідній роботі; брала участь у наукових конференціях, є автором наукових, науково-популярних, літературно-критичних статей; брала участь у радіо- та телепрограмах, присвячених літературно-мистецьким питанням; модерувала факультетські літературно-мистецькі події (презентації, зустрічі з науковцями та митцями); адмініструвала кафедральний сайт (http://litprostir.cv.ua/).

діловод

Виробничо-комеційна фірма "Чемос"

Промышленность и Производство

2 месяца

08.1999 - 10.1999

діловод

Завод "Легмаш"

Промышленность и Производство

2 месяца

06.1993 - 08.1993

Ключевая информация

Професійні навички: написання оригінальних наукових, публіцистичних, науково-популярних, літературно-критичних, художніх текстів; редагування текстів; організація, проведення, курування заходів; підготовка проєктів (від ідеї та концептуалізації - до реалізації).

Особисті якості: відповідальна, працелюбна, цілеспрямована, комунікабельна, вмію працювати з людьми, легко вчуся новій роботі, опановую нові обов'язки.

Училась в 1 заведении

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

українська мова та література, філологічний факультет

Чернівці, Україна, 1999

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Дополнительная информация

Інші відомості

Маю творчі здібності. Авторка кількох поетичних книг, пісень, брала участь у створенні мюзиклів, рок-опер (авторка лібрето), авторка малої прози та коміксу.

Багаторічний досвід роботи з текстами; організаційні здібності, вміння працювати з людьми, вміння структурувати, систематизувати інформацію.

Брала участь у навчальних програмах від Конгресу «Література в дії» та «ЛітОсвіти».

Авторка ідеї, засновниця та редакторка платформи для літературно-мистецької критики «LSD» (Література. Сучасність. Діалог).

Авторка ідеї проєкту «Коворкінґ «Свято однієї вулиці». Проєкт повністю розроблений і готовий до реалізації. Ним зацікавилися представники локального бізнесу. Але через погіршення епідемситуації у 2020 році довелося скасувати його проведення.

Була запрошеним фахівцем на «Букових читаннях» (чотиричастинний перформенс за романом «Марії Матіос» «Букова земля»). Розробила для заходу структуру: чотири концептуальні блоки з тематичними дискусіями в контексті кожного. Сформувала список експертів-спікерів для кожного блоку. Сформулювала основні меседжі проєкту: промоція якісного читання; встановлення традиції культурного, інтелектуально-концептуального дозвілля; формування громади навколо важливих культурологічних сенсів. Була однією із двох модераторів «Букових читань».

Одна із авторів та керівниця Літературної премії імені Василя Кожелянка.

Була головою комісії конкурсу "Слідами Букової землі".

З грудня 2021 в «Асоціації українських редакторів».

Мета

отримати посаду літературного або творчого редактора, копірайтера, PR-менеджера, event-менеджера, оскільки саме в цій якості могла б найкраще зреалізувати свої творчі та професійні здібності, багаторічний досвід текстів, проявити свої організаційні здібності, вміння працювати з людьми, вміння структурувати, систематизувати інформацію.

Інга Іларіївна

Редактор видавництва

Черновцы

Готов переехать: Киев

35 000 грн.

47 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 день назад