Работала в 6 компаниях   19 лет 9 месяцев

IT, Образование, Государственный сектор, Торговля розничная / Retail

QA trainee

Team Challenge

IT

6 месяцев

03.2024 - по настоящее время

Я працювала над пет проєктом під назвою 'Бавовна', який є онлайн магазином. Основною метою проєкту було створення платформи для продажу одягу з акцентом на зручність використання для клієнтів. Після першого бета тестування я займалася тестуванням основних функціональних модулів сайту, виявленням та документуванням багів, а також взаємодією з командою розробників для їх усунення. Я використовувала інструменти для тестування, такі як PageSpeed Insights, DevTools. В результаті моєї роботи було виявлено та виправлено понад 50 багів, що значно покращило якість продукту та зручність використання для кінцевих користувачів. Працюючи над цим проєктом, я поглибила свої знання в ручному тестуванні та здобула досвід у командній роботі. Цей досвід був дуже цінним для мого професійного розвитку, і я планую продовжувати працювати над вдосконаленням своїх навичок у QA та автоматизації тестування.

Головний бухгалтер

Підгірненський ліцей

Образование

6 лет 5 месяцев

09.2017 - 02.2024

Бухгалтерський облік, бухгалтерська та податкова звітність, нарахування, виплата заробітної плати, лікарняних та відпускних, застосування податкової соціальної пільги. складання та облік договорів та їх підписання. Стратегічне планування, пошук потрібних постачальників, ведення договорів у програмі Prozzoro.

Головний бухгалтер

Пенсійний фонд України у Тарутинському районі

Государственный сектор

3 года 2 месяца

01.2014 - 03.2017

Бухгалтерська та податкова звітність. Нарахування та виплата заробітної плати, лікарняних, відпускних, індексації та застосування податкової соціальної пільги. Облік матеріальних цінностей, запасів, актів отриманих послуг та договорів (їх закриття). планування витрат та доходів (кошториси). Використання програми 1С (7.7)

Головний спеціаліст

Пенсійний фонд України у Тарутинському районі

Государственный сектор

4 года 5 месяцев

07.2009 - 12.2013

Головний бухгалтер

КП Ізмаїлпаливо

Торговля розничная / Retail

3 года 11 месяцев

09.2004 - 08.2008

Нарахування та виплата заробітної плати, лікарняних, відпускних(застосування податкової соціальної пільги). Нарахування індексації та компенсації за не своєчасні виплати заробітної плати. Складання актів виконаних послуг, ведення податкових взаєморозрахунків. Бухгалтерська, статистична та податкова звітність.

Касир

КП Ізмаїлпаливо

Торговля розничная / Retail

10 месяцев

10.2003 - 08.2004

Ключевая информация

Розуміння функціонального тестування, навички мануального тестування, знання HTML, CSS на початковому рівні, комунікаційні навички, розуміння UI/UX , уважність до деталей, написання тест-кейсів та баг-репортів

Училась в 1 заведении

Ізмаїльський інститут водного транспорту

Економіка підприємства

Ізмаїл , 2002

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

QA-тестувальник

ДіяОсвіта, 2023

Основи тестування програмного забезпечення

2023

Віоріка

Тестувальник (QA manual)

Тарутино

20 000 грн.

43 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: стажировка / практика, удаленная работа

Обновлено 6 дней назад