Работал в 1 компании   26 лет 4 месяца

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

Комірник. Оператор ПК. Касир. Водїй-експедїтор. водїй категорїї В. Охоронець.

ФОП

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

26 лет 3 месяца

02.1998 - по настоящее время

Робота із накладними. Складский облік. Інкасація грошей. Впевнений користувач ПК офісні та інші програми. Вміння працювати в команді. Уважність до деталей. Складський облік. Участь в проведенні інвентаризації. Робота з поверненнями та з невідповідним товаром. Досвід управління персоналом. Працьовитість, уважність, відповідальність.

Ключевая информация

Досвід роботи на складі.BAS(1C):Управління торгівлею. Работа с ПК офісними та іншими програмами та оргтехнікою. Заповнення супровідної документації, оформлення документів; звіряння заборгованостей клієнта з отриманою сумою відповідно до документів; збирання грошей за доставлений товар та доставка їх до каси; фінансовий звіт про виконану роботу; звітність щодо перевезень. Складський облік. Ведення документального обліку товарно-матеріальних цінностей. Організація проведення вантажно-розвантажувальних робіт на складі, переміщення продукції на складі. Охорона.

Учился в 1 заведении

шхтк

Технік-технолог

Шостка, 1991

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

BAS(1C):Управління торгівлею.

Київ, 2024

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

Навички роботи з комп'ютером. BAS(1C):Управління торгівлею. користувач. Володіння ПК встановлення, налаштування системи, встановлення програм, інтернет, мережі, Word, Excel, PowerPoint, електронна пошта, навички роботи у складських програмах та ін.

Петренко

Комірник. Оператор ПК-кассир. BAS(1C):Управління торгівлею. Майстер виробництва.

Шостка

Готов переехать: Бровары

53 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 4 дня назад