Работала в 4 компаниях   2 года 3 месяца

Медицина и Здравоохранение, Другое

Адміністратор

Меділабс, Діагностичний центр, ТОВ

Медицина и Здравоохранение

6 месяцев

08.2021 - 02.2022

Оператор call центру

Меділабс, Діагностичний центр, ТОВ

Медицина и Здравоохранение

1 год 9 месяцев

03.2020 - 12.2021

Прийом вхідних дзвінків;

Надання інформації за послугами компанії;

Документальне оформлення заявок і замовлень;

Обробка запитів клієнтів із сайту;

Підготовка звітів про виконану роботу.

Також здійснення вихідних дзвінків, щоб залучати потенційних клієнтів, інформувати клієнтів про нові послуги або акції, проводити анкетування або опитування.

Оператор call центру

Меділабс, Діагностичний центр, ТОВ

Медицина и Здравоохранение

1 год 5 месяцев

03.2020 - 08.2021

Продавець непродовольчих товарів

Канцелярський сад

Другое

1 год

12.2019 - 12.2020

Училась в 2 заведениях

Донецький національний університет імені Василя Стуса

Біології, зімії та біотехнологій

Вінниця, 2023

Донецький національний університет імені Василя Стуса

Біології, хімії та біотехнології

Вінниця, 2022

Владеет языками

Польский

базовый

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Особистої ефективності

Вінниця, 2021

Тренінг особистої ефективності може вчити різних навичок та вмінь, що допоможуть людині досягти більшої продуктивності та ефективності в особистому та професійному житті. Серед можливих тем для тренінгу особистої ефективності можуть бути:1. Здійснення ефективного планування та управління часом2. Розвиток навичок управління стресом та збереження енергії3. Вдосконалення комунікаційних навичок та спілкування з іншими людьми4. Розвиток навичок самокерування та самомотивації5. Навчання технік прискореного навчання та збільшення продуктивності6. Розвиток навичок управління проектами та досягнення мети.Тренінг особистої ефективності може бути корисним для будь-якої людини, яка бажає покращити своє життя та досягти своїх цілей більш ефективно.

Медіатор

Вінниця, 2019

Навички медіатора включають у себе:1. Нейтральність: медіатор повинен залишатися нейтральним і не займати жодну сторону в конфлікті.2. Слухання: медіатор повинен бути готовим уважно слухати всі сторони конфлікту і розуміти їхні потреби та інтереси.3. Комунікація: медіатор повинен бути добре знайомим зі способами ефективної комунікації та знати, як створити атмосферу взаєморозуміння та співпраці.4. Емпатія: медіатор повинен мати здатність співчувати та розуміти почуття та переживання сторін конфлікту.5. Креативність: медіатор повинен мати здатність придумувати нестандартні рішення та пропонувати компроміси.6. Управління конфліктом: медіатор повинен вміти виявляти та управляти емоціями сторін конфлікту, знаходити спільні точки і займатися розробкою плану дій.7. Етичність: медіатор повинен дотримуватися етичних принципів, включаючи дотримання конфіденційності та інформування сторін про правила і процедури медіації.

Дополнительная информация

Громадська діяльність

Я надзвичайно активна, цілеспрямована та товариська дівчина!:)Маю хороше почуття гумору, завжди весела та на позитиві!Обожнюю спорт в усіх його проявах, займаюсь з дитинства, маю значні успіхи. 7 років займалась баскетболом, потім перетягуванням канату,приймала участь в змаганнях різного рівня, також приймала участь в Чемпіонаті України. Маю багато перемог - найголовніша перемога над собою! Завжди йду до поставлених цілей при будь яких обставинах!Привітна та комунікабельна дівчина, легко можу знайти підхід до клієнта, маю широку та приємну посмішку!Вмію консультувати та продавати, маю великий досвід в роботі з людьми.Обожнюю роботу в команді,компанійська та дружелюбна особа, прагну знайти не тільки роботу, а й другу сім’ю!Відвідувала тренінги: «Особистої ефективності» та «Медіатор».Маю великий потенціал розвиватись, дізнаватись та навчатись новому!

Тетяна Сергіївна

Адміністратор

Винница

12 000 грн.

23 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Обновлено 3 недели назад