Ключевая информация

ШУКАЮ ТІЛЬКИ ВІДДАЛЕНУ РОБОТУ!(іноді з перебуванням на офісі) Професійні навички: Обробка фото та відео контенту. Розміщення вмісту. Робота з блогерами та лідерами думок. Робота на криптовалютному ринку. Вміння правильно поставити діалог та вийти з можливих конфліктних ситуацій.
НАВИКИ: Самостійний склад сценарію Обробка фотографій •Робота з адмінкою сайту (характеристики товару, унікальних описів товару (з перекладом на англ. мову), підбір та редагування зображень) Joomla,OKAYCMS
•Створення інформаційного контенту для соц. мереж. написання тіла посту з хештегами, відмітками товарів, геолокацій, сторінок-виробників (SMM) •Консультація та ведення клієнтів, замовлень, робота з постачальниками
•Вмію робити презентації та якісно подавати матеріал аудиторії.
Ведення соц.мереж проєктів та компаній.

Училась в 1 заведении

Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка

Психологія/Соціологія

Чернігів, 2025

Владеет языками

Английский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Резюме

Резюме ШУКАЮ ТІЛЬКИ ВІДДАЛЕНУ РОБОТУ!(іноді з перебуванням на офісі) ПІБ: Шелег Ангеліна Миколаївна. Вік: 20 років. Професійні навички: Обробка фото та відео контенту. Розміщення вмісту. Робота з блогерами та лідерами думок. Робота на криптовалютному ринку. Вміння правильно поставити діалог та вийти з можливих конфліктних ситуацій. НАВИКИ: Самостійний склад сценарію Обробка фотографій •Робота з адмінкою сайту (характеристики товару, унікальних описів товару (з перекладом на англ. мову), підбір та редагування зображень) •Створення інформаційного контенту для соц. мереж. написання тіла посту з хештегами, відмітками товарів, геолокацій, сторінок-виробників (SMM) •Консультація та ведення клієнтів, замовлень, робота з постачальниками •Вмію робити презентації та якісно подавати матеріал аудиторії. ПРОФІЛЬ: Досвід керування соціальними мережами. Досвід провидіння Meet Up з великою кількістю community (WeWay) та інші. Знання мов Англійська - B1 (Intermediate) розмовний. Письмовий в ідеалі. Українська — вільно Російська - вільно 2020/2021 роки- SMM спеціаліст. Залучення аудиторії до соц.мереж та просування соц.мереж з нуля. Stories/content maker. Обробка фотографій та копірайтинг. 2022 рік- Cryptocurrency. “Weway” company. Проведення Meet Up з великою кількістю community in Russian and English. Копірайтинг- друкування статтей на різних мовах для залучення аудиторії для придбання курсів. Досвід роботи з іноземним community 8 місяців. 2022/2023 рік- Сфера копірайтинг. Робота з адмінкою сайту (характеристики товару, унікальних описів товару (з перекладом на англ. мову), підбір та редагування зображень) Про себе-постійно прагну до саморозвитку, відкрита до навчання і всього нового.

SMM CRYPTOMIR

Головний SMM спеціаліст проєкту CRYPTOMIR. Ведення Telegram channel,Instagram,приватного телеграмм каналу з сигналами від Трейдерів.

SMM DEX-TRADE

SMM спеціаліст на біржі DEX-TRADE. Ведення інстаграму.

Копірайтинг

Адмінки сайтів Joomla,OKAYCMS.

Ангеліна

Копірайтер/Crypto/Менеджер/SMM тільки віддалено(іноді з перебуванням на офісі)

Киев

Готов переехать: Бровары

35 000 грн.

20 лет

Активно ищет работу

неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 недели назад