Работал в 1 компании   3 года 6 месяцев

Государственный сектор

Оператор котельной, слесарь КИПиА

Полтаватеплоенерго, ПОКВПТГ

Государственный сектор

3 года 5 месяцев

10.2019 - 03.2023

Ключевая информация

Освіта : вища, ХПІ, Кременчуцька філія ХПІ - факультет Промислової електроніки «Електропривід та автоматизація промислових установок» 1 - 3 курс, ПДПІ, факультет загальнотехнічних дисциплін за спеціальністю "Загальнотехнічні дисципліни, праця, профорієнтація", 1990 р. Водій категорій А та Б, військова спеціальність – радіотелеграфіст ЗАС).

Останні місця роботи: 1990-1994 рр. – вчитель трудового навчання та фізики; 1995-2011 рр. – Український державний геологорозвідувальний інститут Полтавського відділення ­­– технік, інженер-компьютерщик відділу метрології, стандартизації та сертифікації; 2012-2019 роки – інженер (1/2 ставки) та водій легкового автомобіля (повна ставка) у Центрі археології м. Полтави; 2019-2023 рр. – оператор котельні, слюсар КВПіА Полтаватеплоенерго.

За профілем роботи: електрослюсар 4-го розряду в 1987 році.закінчив три курси ХПІ за електротехнічною спеціальностю, та здобув повну вищу освіту на факультеті Загальнотехнічних дисциплін в Полтавському педінституті.розбираюся в електриці та на середньому рівні в електроніці, "дружу" з паяльником.навички роботи на токарному, свердлильному, фрезерному та ін. металорізальних та деревообробних верстатах, з ручним та електроінструментом, електрозварювальник-почтківець.посвідчення водія категорій "А" і "Б", багаторічний досвід експлуатації автомобіля.стажування в Чехії на фірмі ELGAS sro з коректорів обсягу газу, практичний досвід з монтажу та введення їх в експлуатацію.посвідчення оператора котельні, слюсаря КВПіА, практичний досвід роботи.впевнений користувач компьютерої техніки. Про себе - без шкідливих звичок, є бажання працювати.

Учился в 1 заведении

Полтавский национальный педагогический университет имени В. Г. Короленко

Загальнотехнічних дисциплін

Полтава, 1989

Курсы, тренинги, сертификаты

Слюсар контрольно-вимірювальних приладів і автоматики

Полтава, 2021

Оператор котельні на газоподібному і рідкому паливі

Полтава, 2019

МихайлоВалентинович

Оператор котельні, слюсар КВПіА, інше для пенсіонера

Полтава

62 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: посменная работа

Обновлено 1 день назад