Работал в 1 компании   18 лет 9 месяцев

Другое

Водитель руководителя

«Энерготрасинвест» ооо

Другое

18 лет 8 месяцев

02.2002 - 10.2020

Организация поездок по нужным адресам и местам. Перевозка ценных грузов. Помощь руководителю в бытовых и рабочих делах. Достиг похвал и хорошей з/п

Ключевая информация


Професійний водій із значним досвідом (за кермом з 18 років) та відмінною манерою водіння на різних автомобілях преміум класу, що обслуговував вищі посадові особи компанії. Пройшов підготовку з контраварійного водіння, маючи швидку та добру реакцію. Добре знаю Київ (місцевий мешканець), маю великий досвід в відрядженнях по Україні та за її межами. Не палю, прихильник спорту, у відмінній фізичній формі (надягаю шкарпетки стоячи)). Пройшов вакцинацію, є сертифікат. Маю закордонний паспорт. Дотримуюсь конфіденційності. Розумний, пунктуальний, відповідальний, ввічливий, володію грамотно російською мовою, можу спілкуватися українською мовою, охайний та чистоплотний, маю почуття гумору. Властиві всі загальнолюдські якості. Проживаю в центрі Києва. Рекомендації, характеристику та трудову книжку надам під час співбесіди.

Учился в 1 заведении

СШ № 178

начальник колонны

Київ, 1984

Дополнительная информация

резюме

Професійний водій із значним досвідом (за кермом з 18 років) та відмінною манерою водіння на різних автомобілях преміум класу, що обслуговував вищі посадові особи компанії. Пройшов підготовку з контраварійного водіння, маючи швидку та добру реакцію. Добре знаю Київ (місцевий мешканець), маю великий досвід в командировках по Україні та за її межами. Не палю, прихильник спорту, у відмінній фізичній формі (надягаю шкарпетки стоячи))). Пройшов вакцинацію, є сертифікат. Маю закордонний паспорт. Дотримуюсь конфіденційності. Розумний, пунктуальний, відповідальний, ввічливий, володію грамотно російською мовою, можу спілкуватися українською мовою, охайний та чистоплотний, маю почуття гумору. Властиві всі загальнолюдські якості. Проживаю в центрі Києва. Рекомендації, характеристику та трудову книжку надам під час співбесіди.

Игорь

онлайн

Водитель руководителя

Киев

40 000 грн.

57 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено только что