Работал в 5 компаниях   25 лет 9 месяцев

Промышленность и Производство, FMCG

Керуючий виробництвом,технолог

ПП "ОМК і К" (Олександрівський М'ясокомбінат) м. Харків

Промышленность и Производство

3 года 9 месяцев

08.2020 - по настоящее время

1.Складаю графіки роботи підрозділів м'ясокомбінату та змінні виробничі завдання відповідно до актуальних складських залишків продукції та замовлень торгівельної мережі. Контролюю виконання виробничих завдань, ефективне використання основних та оборотних засобів з метою випуску продукції високої якості.

2. Здійснюю особистий періодичний контроль основних технологічних процесів на виробничій ділянці (фаршоскладання, формування, термообробка). Аналізую причини нестачі та випуску продукції низької якості, розробляю заходи щодо їх попередження та усунення. Контролюю дотримання рецептур під час виробництва продукції, норм витрати сировини, допоміжних матеріалів, виходів готової продукції. У разі відхилення виходів від нормативних визначаю причину та у разі потреби проводжу комісійно-контрольне вироблення даного продукту. Проводжу періодичні дегустації всієї продукції.

3. Здійснюю підбір кадрів робітників, їх навчання та оптимальну розстановку на робочих місцях. Здійснюю контроль за дотриманням працівниками виробничої та трудової дисципліни, санітарних норм, правил внутрішнього трудового розпорядку.

4. Розробляю нові, економічно обґрунтовані види продукції, та впроваджую їх у виробництво: розробляю та погоджую рецептури, технологічні інструкції та схеми технологічного процесу організації обліку сировини та виходу готової продукції з оформленням відповідної нормативної документації (ТУ та ТІ) та затвердження її у відповідних державних органах. Надаю вихідні дані для розрахунку норм витрати сировини та матеріалів на м'ясні та ковбасні вироби, за необхідності (відсутність будь-якої сировини або зміна її ціни) вношу зміни до існуючих рецептур та відповідної їм технологічної документації. Проводжу технологічні сработки.

5. Веду поточне виробниче планування, облік, складаю заявки на закупівлю сировини та матеріалів та своєчасно надаю звітність про виробничу діяльність виробництва. Веду переговори з постачальниками сировини та матеріалу щодо ціни, якості, умов доставки тощо.

6. Здійснюю розробку форми, дизайну маркування на продукцію та упаковку з "0" до підписання фінального оригінал-макета та визначаю оптимальний тиражу друку. Складаю текстову частину маркування відповідно до вимог Закону України "Про інформування споживачів".

7. Здійснюю контроль за технічно правильною експлуатацією технологічного, холодильного обладнання підприємства та інших основних засобів, погоджую графіки їх ремонту та періодичного обслуговування з технічною службою підприємства, а також, за потреби, зі спеціалістами сторонніх організацій.

Начальник виробництва, технолог, керівник групи безпечності харчових продуктів (HACCP)

М'ясокомбінат "МК РІАЛ" с.Нова Водолага Харківська обл.

Промышленность и Производство

3 года 4 месяца

01.2017 - 05.2020

1.Контролював виконання виробничих завдань, випуск продукції високої якості, ефективне використання основних та оборотних засобів.

2.Здійснював розробку та підтримку в актуальному стані документації підприємства за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007(HACCP) та контролював дотримання працівниками підприємства вимог цього стандарту. Брав участь у перевірках та аудитах, які проводяться контролюючими державними органами та органами сертифікації на підприємстві.

3. Здійснював розробку форми, дизайну самоклеючих етикеток на продукцію та упаковку з "0" до підписання фінального оригінал-макета та визначення оптимального тиражу друку. Складав текстову частину етикетки у відповідності до вимог Закону України "Про інформування споживачів".

4. Здійснював розробку та затвердження нових рецептур на продукцію з оформленням відповідної нормативної документації (ТУ та ТІ) та затвердження її у відповідних державних органах. Відстежував зміни у законодавчій базі та, за необхідності актуалізував нормативну документацію.

5. Здійснював оперативний контроль за якістю та дотриманням технології виготовлення продукції. Аналізував причини браку та випуску продукції низької якості, розробляв заходи щодо їх попередження та усунення. Розглядав рекламації, що надходять на продукцію, що випускається.

6. Вів поточне виробниче планування, облік, складав заявки на закупівлю сировини та матеріалів та своєчасно надавав звітність про виробничу діяльність виробництва.

Начальник виробництва, технолог

М'ясоперебне підприємство ТОВ ООО"Слава" м.Харків

Промышленность и Производство

11 лет 1 месяц

10.2005 - 11.2016

1. Здійснював керівництво виробничо-господарською діяльністю підприємства.

2. Забезпечував виконання виробничих завдань, ритмічний випуск продукції високої якості, ефективне використання основних та оборотних засобів.

3. Здійснював розробку та затвердження нових рецептур на продукцію з оформленням відповідних нормативних документів.

4. Здійснював оперативний контроль за якістю та дотриманням технології виготовлення продукції. Аналізував причини браку та випуску продукції низької якості, розробляв заходи щодо їх попередження та усунення. Розглядав рекламації, що надходять на продукцію, що випускається підприємством.

5. Вів поточне виробниче планування, облік, складав та своєчасно надавав звітність про виробничу діяльність підприємства.

6. Здійснював контроль за технічно правильною експлуатацією обладнання та інших основних засобів, виконанням графіків їх ремонту.

7. Координував роботу майстрів, виробничих підрозділів та служб.

8. Здійснював набір кадрів робітників і службовців, та його розстановку.

9. Здійснював контроль за дотриманням працівниками правил та норм охорони праці та техніки безпеки, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.

10. Представляв пропозиції про заохочення працівників, що відзначилися, накладення дисциплінарних стягнень на порушників виробничої та трудової дисципліни, застосування при необхідності заходів матеріального впливу.

11. Досліджував чинники, що мають значення для успішної реалізації продукції, попиту, причини його підвищення та зниження залежно від купівельної спроможності населення.

12. Вивчав кон'юнктуру ринку аналогічної продукції та готував пропозиції щодо розширення (зміни) асортименту.

Начальник виробництва, технолог

Зміївський М'ясокомбінат м.Зміїв Харківська обл.

Промышленность и Производство

5 месяцев

05.2005 - 10.2005

Посадові обов'язки загалом такі самі, як і на ТОВ «Слава».

Технолог

Агропродукт, ООО / Агросмак, ТМ м. Харків

FMCG

6 лет 11 месяцев

06.1998 - 05.2005

1.Надавав технологічну підтримку виробничому відділу та відділу продажу з виробництва та реалізації клієнтам смако-ароматичних та функціональних сумішей власного виробництва ТМ «АГРОСМАК» для виготовлення ковбасних виробів та подальшого впровадження їх на підприємстві клієнта.

2. Розробляв нові рецептури ковбасних виробів та нових видів м'ясних делікатесів із застосуванням смако-ароматичних та функціональних добавок ТМ «АГРОСМАК»

3. Розробляв нормативно-технічну документацію (ТУ та ТІ) на використання у виробництві смако-ароматичних та функціональних добавок ТМ «АГРОСМАК».

Ключевая информация

Досвід роботи у м'ясній промисловості понад 20 років. Відкриття виробництва із нуля. Наймання та навчання персоналу. Вибудовування та оптимізація всіх технологічних процесів на виробництві у відповідності з принципами HACCP та стандартом ДСТУ ISO 22000. Маю досвід управління виробничими процесами м'ясопереробного підприємства з кількістю персоналу до 200 осіб та обсягом готової продукції, що випускається, до 10 т/добу в асортименті як у штатному режимі, так і в кризових ситуаціях. Організація та контроль санітарних норм та гігієни на виробництві. Охорона праці та техніка безпеки. Аналіз ринку та продажів. Розробка та запуск нових видів продукції. Планування бюджету. Пошук та впровадження на виробництві іноваційних технологій та нових ідей.

Учился в 2 заведениях

Харківський державний універсітет харчування та торгівлі

технологія харчування,інженер - технолог

Харків, 2005

НТУ "Харківський політехничний інститут"

Електроенергетичний, інженер-електрик

Харків, 1994

Владеет языками

Английский

средний

Русский

родной

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

"Харківдержстандартметрологія" Семинар на тему "Вимоги ДСТУ ISO 22000:2007. Застосування стандарта ДСТУ ISO 19011:2012

Харків, 2019

PROMETHEUS "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник,відповідальний споживач

Харків, 2019

Дополнительная информация

Компьютерные навыки

Досвідчений користувач ПК, для роботи використовую MS Office, 1С бухгалтерію v.7.7, v8.3 (версії, адаптовані під роботу м'ясокомбінату), Bitrix 24.

Личные качества

Комунікабельний, неконфліктний, користуюся повагою у колег та у підлеглих.

Водительское удостоверение

Посвідчення водія категорії «В» и «С», водійський стаж 32 рока.

Цель

Отримання посади начальник виробництва, технолога

Сергій Леонідович

Технолог ковбасного виробництва, керуючий виробництвом

Харьков

52 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад