Ключевая информация

• високий рівень грамотності та відчуття стилю в українській мові (усно та письмово); • комунікативні навички, організаторські здібності, уміння й бажання ефективно спілкуватись з людьми; • цифрова грамотність; • надійний ноутбук і швидкий інтернет; • уміння ефективно планувати свій час і розставляти пріоритети; • вчасне виконання поставлених завдань; • розуміння і застосування сучасних методик викладання української мови; • поглиблені навички роботи з Google Spreadsheets, Google Docs, месенджерами, Zoom, Meet, Teams; • висока швидкість друку; • ініціативність, творчий підхід до проєктів, пов’язаних з мовами, особливо з українською; • викладання літератури

Учился в 1 заведении

Донецький національний університет імені Василя Стуса

Факультет філології, психології та іноземних мов, філологія, українська мова та література

Вінниця, 2025

Владеет языками

Английский

средний

Польский

ниже среднего

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

«Експрес-підготовка до ЗНО з української мови й літератури» Юліани Зеленої

2023

Отримав теоретичні знання й практичні навички відповідно до теми вебінару та вдосконалив такі компетентності: предметно-методична, інформаційно-цифрова, організаційна, прогностична. Враховуючи поточну ситуацію, можу адаптувати здобуті на вебінарі знання до програми НМТ з української мови та розроблення навчальних матеріалів.

«Слово за гроші 2.0» Єви Висоцької

2022

Навчився грамотно писати копірайтерські тексти і працювати з клієнтами. На посаді викладача української мови це допоможе мені готувати матеріали, які відповідають запитам учнів.

«Креативні SEO-тексти» Єви Висоцької та Вікторії Смереки

2022

Навчився грамотно писати тексти для SEO-оптимізації пошуковиками. На посаді викладача української мови це допоможе мені готувати матеріали, які мають попит і відповідають запитам учнів.

Дополнительная информация

Наукова діяльність

Друкувався у збірнику V Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, науковців та фахівців «Лінгвоукраїністика XXI століття: традиції, новаторство» (випуск 5, «Лінгвістика, літературознавство, культурологія XXI століття: традиції, новаторство») зі статтею «Обсценна лексика в мовленні» (с. 14-17): https://r.donnu.edu.ua/bitstream/123456789/2386/1/%D0%905_%D0%97%D0%B1%D1%96%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%92%D0%B8%D0%BF.%205_%D0%94%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B9%20%281%29.pdf Переможець Всеукраїнського диктанту національної єдності 2022 (3 місце в університеті), мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка 2022 (3 місце, університетський етап) і конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика 2022 (2 місце, університетський етап). Ці здобутки підтверджують мої знання з української мови. Філологія для мене важлива, тому я приділяю їй достатньо уваги, в тому числі на вивчення української мови.

Юрій Павлович

Викладач української мови

Винница

12 000 грн.

19 лет

Активно ищет работу

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 дня назад