Работала в 4 компаниях   17 лет 4 месяца

FMCG, Промышленность и Производство, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

Менеджер ЗЕД

2К, ТОВ СУНП

FMCG

10 месяцев

09.2023 - по настоящее время

• Експорт-менеджер
• Менеджер з імпорту
• Менеджер з продажу ЗЕД

Менеджер з продажу

СНЕ.Т

Промышленность и Производство

2 месяца

05.2023 - 07.2023

• В2В клієнти
• Продаж преси та друкованих видань
• Ключові клієнти
• Особисті зустрічі
• Продажі в кол-центрі
• Гуртові продажі

Логіст

ТОВ «Баядера Логістик»

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

12 лет 11 месяцев

04.2010 - 03.2023

Забезпечувала належну роботу філії та головного відділу логістики(27 осіб) з систематичним підвищенням показників Забезпечувала на щотижневій основі належну логістику товарів клієнтам ЄС Забезпечувала дотримання наявності товарного запасу у необхідній кількості Забезпечила та підтримувала постійну комунікацію з контрагентами, завжди мала актуальний попит на продукцію підприємства Планувала та забезпечувала виконання фінансових забовязань підприємства перед постачальниками Забезпечувала безперебійну та своєчасну оплату рахунків за надання транспортних послуг перевізникам Забезпечувала своєчасну наявність транспорту для поставки товарів Реально планувала рейси на закупівлю товару без зайвих збитків для підприємства Забезпечила масові доставки товарів в обмежені терміни на постійній основі.

Асистент регіонального керівника по захвдній Укра

ТОВ «Комфорт АВК»

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

3 года 2 месяца

02.2007 - 04.2010

Забезпечила керівникові можливість ефективно виконувати свою роботу за рахунок сумлінно виконаних мною поставлених задач Забезпечувала безперебійну життєдіяльність офісу

Ключевая информация

Продаж логістичних послуг, Експорт-менеджер, Менеджер з імпорту, Внутрішні перевезення, Міжнародні перевезення, Логістичні послуги, Автоперевезення

Училась в 1 заведении

Хмельницький національний університет

економіка підприємства та підприємництва

Хмельницький, 2005

Владеет языками

Английский

базовый

Польский

базовый

Дополнительная информация

Моі досягнення

Розробила,оптимізувала та ввела в дію більш 100 програм, положень та бізнес процесів, котрі успішно діють в компанії Регулярно забезпечувала екстрену доставку товару по Хмельницькому та Хмелбнтцькій області в обмежені строки вартістю понад …міл. грн, що позитивно впливало на репутацію та прибутки компанії і її контрагентів Навчила та ввела в посаду більш ніж 150 нових працівників.

Про мене

Люблю працювати з великими об’ємами інформації та виконувати складні задачі, надихаюсь отриманим результатом. Розглядаю офісну роботу у м.Хмельницький та віддалену роботу по всій Україні і Європі. Вільно володію усн і писемною англійською та польською мовами Вільно володію ПК, працюю у логістичних програмах, Бітрікс24,Microsoft Office,1С та інші. Легко і швидко адаптуватись у роботі з новими програмами.

Ольга

Логіст

Хмельницкий

33 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 дня назад