Работала в 7 компаниях   17 лет 5 месяцев

Автомобильная промышленность и Автобизнес, Транспорт и Логистика, Промышленность и Производство, Услуги для бизнеса - другое, Государственный сектор

Бухгалтер єдиний

ТОВ "БЦ ТРАНС"

Автомобильная промышленность и Автобизнес

1 год 1 месяц

05.2023 - по настоящее время

Повне ведення Товариства на єдиному податку 3 група з ПДВ.

Головний бухгалтер

ТОВ "ІНТЕГРАЛ ЕКСПРЕС ГРУП"

Транспорт и Логистика

7 лет 10 месяцев

08.2016 - по настоящее время

Повне ведення трьох середніх юросіб на загальній системі оподаткування (послуги, оптова торгівля). Організація бухгалтерського та податкового обліку (в прямому підпорядкуванні 2 чоловік), розробка облікової політики підприємства згідно національних стандартів бухгалтерського обліку, проведення внутрішнього аудиту (бухгалтерський, податковий облік) попередніх періодів з поданням уточнень. Керівництво відділом бухгалтерії, постановка цілей і завдань, моніторинг та перевірка бухгалтерських записів, підготовка обов'язкової звітності (статистичної, фінансової, податкової). Підготовка та узгодження роз'яснень за запитом (включаючи запити від податкових органів). Податкове консультування з метою мінімізації податкових ризиків компанії. Постійний моніторинг змін податкового законодавства та активне реагування на них. Запуск трьох діючих Товариств з нуля. Робота з банками ( оформлення та супроводження кредитних ліній, овердрафтів). Використання у роботі порталів електронних сервісів, клієнт-банків, 1с та ін. Розблокування податкових накладних та розрахунків коригувань. Розробка та постановка технічних завдань для програмістів, супроводження впровадження в облік. Відслідковування змін у законодавстві. Кадрова документація.

Бухгалтер єдиний

ФОП Мартинюк Є.В.

Промышленность и Производство

1 год 1 месяц

07.2015 - 08.2016

Виробництво будівельних металевих конструкцій і частин конструкцій)Повне ведення бухгалтерського та податкового обліку ФОП 3 група з ПДВ(виробництво).

Бухгалтер єдиний

ТОВ "Комфорт Інжиніринг"

Услуги для бизнеса - другое

1 год 1 месяц

07.2015 - 08.2016

Вентиляція та кондиціонування (монтаж, сервіс, ремонт)Повне ведення бухгалтерського та податкового обліку.

Головний бухгалтер

БЦ районний центр соціальних служб для сім°ї, дітей та молоді

Государственный сектор

2 года 6 месяцев

01.2013 - 07.2015

Бюджетна неприбуткова організація. Надання іншої соціальної допомоги без забезпечення проживання.)Ведення бухгалтерського обліку в бюджетних організаціях згідно з нормами Положення стандартів бух.обліку. Організація і контроль роботи бухгалтерської служби установи. Ведення податкового обліку та бухгалтерської звітності.

Бухгалтер з первинної документації

Київський обласний ліцей фізкультури та спорту

Государственный сектор

1 год 6 месяцев

07.2011 - 01.2013

Підготовка банківських платіжних документів, здійснення операціїй в установах Держказначейства, складання звіту про кредиторську заборгованість за бюджетними коштами за формою №7д до УДКСУ . Ведення бухгалтерського обліку руху коштів по рахункам загального фонду в меморіальному ордері №2 , по рахункам спеціального фонду в меморіальному ордері №3 та небюджетних коштів(ФСС, ЧАЕС), та ін.

Провідний казначей

Управління держвної казначейської служби України

Государственный сектор

4 года 4 месяца

01.2005 - 05.2009

Перевірка заявок на оплату (відповідність до статті, ліміту бюджета, коректне відображення у системі);Формування реєстру рахунків на оплату;формування заявок на оплату. Формування та оплата платіжок в Клієнт — Банк;фіксація залишків на банківських рахунках і рознесення в ДДС (заповнення в розрізі доходів/витрат компанії по статтям).

Ключевая информация

Електронний кабінет платника податків, 1С, M.E.Doc, Клієнт-Банк, 1С:Підприємство, Соната, BAS, Ведення два ФОП на єдиному податку 3 група

Училась в 1 заведении

Університет державної фіскальної служби України (Державний податковий університет)

Облік і аудит

Ірпінь, 2004

Владеет языками

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Курси підвищення кваліфікації головних бухгалтерів бюджетних організацій.

Київ, 2014

Дополнительная информация

Особисті якості

Досвідчений різносторонній професіонал з сильними лідерськими та комунікаційними навичками, знанням бухгалтерських програм, а також вмінням швидко оцінювати ситуації й прораховувати можливі ризики.

Валентина Іванівна

Головний бухгалтер

Белая Церковь

41 год

Активно ищет работу

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 недели назад