Работала в 3 компаниях   2 года 6 месяцев

Энергетика и Энергоносители, Юридические услуги

Юрист стажер

Lightsource bp. London

Энергетика и Энергоносители

8 месяцев

08.2023 - 04.2024

• Перегляд і аналіз існуючих контрактів на відповідність законодавству, надання пропозицій щодо змін і доповнень до таких контрактів, таких як NDA, Service Management Agreements, Intercompany Loans, Operation & Management (“O&M”) Agreements, Terms & Conditions Agreements тощо.
• Розроблення юридичних документів, зокрема письмових резолюцій та повідомлень. Електронне листування з поясненнями правових питань для внутрішнього та зовнішнього розповсюдження.
• Робота у різних командах/відділах компанії: Projects team, Finance team, Development team, також  безпосередня участь у дзвінках і розмовах між командами, підготовка нотаток з зустрічей.
• Підготовка трекерів та таблиць для більш глибокого юридичного аналізу контрактів, включаючи: 
1) порівняльні таблиці між контрактами на будівництво та експлуатаційно-технічне обслуговування, щоб підкреслити відмінності в пунктах та ін.
2)  підготовлення драфтів документів, договорів для подальшого перегляду договорів.
3)  опис файлів, документів  для  зберігання у внутрішньому архіві.

юрист

ТОВ "Лабораторія банкрутства"

Юридические услуги

8 месяцев

07.2021 - 03.2022

  • Ведення процедури банкрутства, що включало формування пакету документів до заяв щодо порушення провадження у справі про банкрутство, пред’явлення кредиторських вимог в межах справи про банкрутство, підготовка протоколів зборів кредиторів боржника.
  • Ведення документації та здійснення функцій покладених на арбітражного керуючого: розгляд заяв з кредиторськими вимогами до боржника та повідомлення кредиторів про результати розгляду вимог.
  • Підготовка документів щодо скликання та проведення зборів кредиторів боржника
  • Підготовка та відправка запитів з метою пошуку майна боржника, аналіз фінансово-господарського стану боржника.
  • Підготовка звітів про виконану роботу та подача їх до суду та кредиторам.
  • Підготовка пакету документів до банківських установ з метою закриття рахунків боржника.
  • Підготовка позовних заяв, відзивів на позовні заяви, заперечень, письмових пояснень, апеляційних та касаційних скарг, а також відзивів на них, клопотань в межах справи про банкрутство
  • Робота з реєстрами: Єдиний державний реєстр судових рішень, Судова влада України, Державний реєстр речових прав на нерухоме майно, Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань , Реєстр виконавчих проваджень-
  • Пошук судової практики, аналіз законодавства.
  • Розробка господарських договорів та проведення юридичного аналізу існуючих договорів на їх відповідність нормам законодавства, надання пропозицій, щодо внесення змін та доповнень до договорів.

Юрисконсульт

ТОВ "Столична правова фундація"

Юридические услуги

10 месяцев

08.2020 - 06.2021

  • Робота з реєстрами: Єдиний державний реєстр судових рішень, Судова влада України, Державний реєстр речових прав на нерухоме майно, Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань , Реєстр виконавчих проваджень.
  • Пошук судової практики, аналіз законодавства, написання, підготовка процесуальних документів, адвокатських запитів, клопотань, позовів, відзивів, відправка та отримання кореспонденції тощо.
  • Розробка господарських договорів та проведення юридичного аналізу існуючих договорів на їх відповідність нормам законодавства, надання пропозицій, щодо внесення змін та доповнень до договорів.

Училась в 1 заведении

Університет державної фіскальної служби України

Навчально-науковий інститут права

Ірпінь, 2022

Владеет языками

Английский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Свій розділ

Мотивований молодий юрист з досвідом роботи в Україні, а також у міжнародній компанії в Лондоні. Тимчасово проживаю у Великобританії, Лондон. Готова до співпраці.

Контактна інформація:

+380971702656 (Telegram)

tatianazakhlawyer@gmail.com

Захарків

Legal counsel

Киев

Готов переехать: Львов

25 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад