Работал в 2 компаниях   6 лет 4 месяца

Энергетика и Энергоносители

старший механік

ТОВ "Експерт Петролеум Україна"

Энергетика и Энергоносители

2 года 2 месяца

10.2020 - 12.2022

старший механік

філія "Львівгазвидобування" ПАТ"Укргазвидобування"

Энергетика и Энергоносители

4 года 1 месяц

09.2016 - 10.2020

Організація та налагодження роботи автотранспорту, автотракторної техніки, механізмів і машин та ремонтні роботи. Здійснення керівництва і контролю за правильною експлуатацією, ремонтом автотранспорту, механізмів і обладнання.Здійснення та контроль за дотриманням правил з охорони праці, безпеки дорожнього руху, техногенної та пожежної безпеки, виробничих інструкцій по експлуатації, ремонтних роботах і технічному обслуговуванню техніки.Своєчасне проведення планово-попереджуючих ремонтів і технічних оглядів автотранспорту, механізмів та обладнання, вантажопідіймальних машин, згідно графіків. Здійснення підготовки автотранспортної техніки до технічних оглядів.Ведення обліку роботи автотранспорту, механізмів, обладнання, паливо-мастильних матеріалів (ПММ), вузлів і агрегатів, автошин та іншої звітно-технічної документації.Прийняття участі у роботі з впровадження заходів нової техніки, збільшення міжремонтного пробігу автотранспорту і механізмів, економії ПММ, автошин, та раціоналізаторські роботи. Складання місячних та річних звітів, графіків планово-попереджувальних ремонтів. Забезпечення надійної, економічної і безпечної роботи автотранспорту та обладнання.Щоденний технічний перед рейсовий огляд автотранспорту. Проведення технічного огляду механізмів, обладнання, пристосувань на робочих місцях відповідно до затверджених графіків та регламентів.Забезпечення дотримання робітниками трудової і виробничої дисципліни і застосування безпечних методів праці і знань питань охорони праці. Організація технічних навчань підпорядкованого персоналу по підвищенню кваліфікації, набуття суміжних професій.Виконання у запланований термін заходів по покращенню безпечних методів праці і приписи Держнагляду, а також усунення недоліків, зазначених у актах перевірок постійно-діючих комісій з охорони праці.

Ключевая информация

керівництво, управління транспортною одиницею підприємства

Учился в 1 заведении

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

Факультет нафтогазопроводів, спеціальність – газонафтопроводи та газонафтосховища, кваліфікація- інженер-механік.

Івано-Франківськ, 2003

Курсы, тренинги, сертификаты

курси: охорона праці, перевезення небезпечних вантажів, безпека дорожнього руху, робота вантажопіднімальної техніки.

Львів, Харків, 2022

Дополнительная информация

Особисті якості

Українська мова – досконально, німецька на рівні університету. ПК: користувач MS Office, Word, Excel та інші програми; Водійські права, стаж 10 років, власне авто. Одружений, виховую сина і дві дочки. Домашня адреса: Івано-Франківська обл., Kалушський р-н, м. Долина, пр-т Незалежності 13/50. Телефон: +380687398704.

Особисті якості: комунікабельність, порядність, цілеспрямованість, відповідальність, відмінна адаптація, людина команди, постійна робота над вдосконаленням.

Ціль: Застосування отриманих навиків та досвіду з ціллю удосконалення професійності, розширення кругозору спілкування, робота на командний результат.

Хобі: футбол, рибалка

Олег

Начальник АТП , головний механік, (автотранспорт, обладнання).

Ивано-Франковск

Готов переехать: Львов

50 000 грн.

44 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 6 дней назад