Работала в 5 компаниях   8 лет 3 месяца

Банки

Персональний консультант фінансовий

АТ «УКРСИББАНК»

Банки

1 год 5 месяцев

04.2021 - 09.2022

Залучення клієнтів юридичних та фізичних осіб до обслуговування у банку; продаж повного асортименту банківських продуктів у преміальному клієнтському сегменті; розвиток комерційних відносин із клієнтами з високим потенціалом; персональне знайомство з кожним клієнтом портфеля - здійснення та регулярна підтримка контактів; проведення зустрічей та переговорів з клієнтами аналіз та розвиток індивідуальних та комерційних потреб клієнта; управління ризиками клієнтів портфеля, фінансовий моніторинг, робота із простроченою заборгованістю; забезпечення якості обслуговування та задоволеності клієнтів, відпрацювання скарг клієнтів щодо якості та умов обслуговування або кредитування в банку.

Менеджер з розвитку малого та середнього бізнесу

ПАТ «Банк Кредит Дніпро»

Банки

3 года 10 месяцев

09.2016 - 07.2020

Пошук клієнтів та проведення презентацій з метою просування банківських продуктів та формування бази даних потенційних Партнерів Банку.
Консультування клієнтів малого та середнього бізнесу та продаж їм банківських продуктів.
Забезпечення якісної взаємодії з клієнтами, спрямованої на довгострокову співпрацю, підтримка тісного контакту з його керівництвом; ведення клієнтських досьє, підтримки у порядку необхідної документації відповідно до вимог внутрішньої політики банку.
Координація процесу відкриття рахунку клієнта малого та середнього бізнесу шляхом ефективної взаємодії з клієнтом та з колегами у департаменті роботи з малим та середнім бізнесом а також в інших департаментах банку з усіх питань у рамках даної процедури.
Ведення ділового листування з клієнтами малого та середнього бізнесу, підготовка звітів про переговори, ведення клієнтських досьє (файлів).
Досягнення встановлених показників доходів, успішної реалізації потенційних угод, збільшення кількості клієнтів малого та середнього бізнесу.

Кредитний спеціаліст

ПАТ «Platinum bank»

Банки

4 месяца

05.2016 - 09.2016

Активні продажі, залучення та консультування клієнтів Банку, формування кредитного договору, інформування клієнтів Банку з усіх питань, активний пошук клієнтом, продаж додаткових послуг банку, презентація та продаж банківських продуктів, робота з простроченою заборгованістю.

Кредитный специалист

ПАТ «Банк Михайлівський»

Банки

5 месяцев

12.2015 - 05.2016

Обов'язки: активні продажі, залучення та консультація клієнтів Банку, формування кредитного договору, інформування клієнтів Банку з усіх питань, активний пошук клієнтом, продаж додаткових послуг банку, презентація та продаж банківських продуктів.

Фахівець цільового кредитування

АТ Банк "Ренессанс Капітал"

Банки

2 года

02.2013 - 02.2015

Активні продажі, залучення та консультація клієнтів Банку, формування кредитного договору, інформування клієнтів Банку з усіх питань, пов'язаних із оформленням та оплатою кредиту.

Училась в 2 заведениях

Приватний вищий навчальний заклад "Донецький університет економіки та права"

Факультет економічний, кафедра економіки підприємства, спеціаліст

Донецьк, 2013

ДЕГІ

Факультет економіки, кафедра міжнародної економіки, спеціальність-міжнародні економічні відносини, бакалавр

Донецьк, 2012

Владеет языками

Русский

родной

Украинский

родной

Анастасія Сергіївна

Менеджер з продажу

Киев

Готов переехать: Боярка, Вишневое, Святопетровское, Софиевская Борщаговка

50 000 грн.

32 года

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 месяца назад