Работал в 2 компаниях   1 год 7 месяцев

Образование, Телекоммуникации / Связь

Адміністратор системи

МЄУ

Образование

9 месяцев

09.2023 - по настоящее время

Підтримка користувачів, монтаж локальної мережі, обслуговування робочих станцій, встановлення та налаштування Windows, встановлення прикладного програмного забезпечення, ремонт апаратної частини персональних комп'ютерів, налаштування сервера WDS і Hyper-V. Підбір комплектуючих для ПК та модернізація, встановлення та налаштування антивірусного захисту, розмежування прав користувачів на робочих станціях, відстеження відмовостійкості офісної техніки, техобслуговування офісної техніки, консультація та навчання користувачів роботи з ПЗ та ПК, підключення та налаштування мережевих пристроїв (принтери, МФУ, копіри) ), інвентаризація.

Системний адміністратор Windows

Мережа Ланет

Телекоммуникации / Связь

8 месяцев

06.2022 - 02.2023

Технічна підтримка користувачів, монтаж мережі, налаштування Wi-Fi, налаштування роутерів, ремонт та модернізація ПК, налаштування ОС Windows XP – 11, базове налаштування Linux. Технічна та програмна підтримка працездатності офісу, налаштування мережевого сховища (NAS).

Ключевая информация

Підтримка користувачів Help Desk, монтаж локальних мереж, обслуговування робочих станцій, встановлення та налаштування Windows, встановлення прикладного програмного забезпечення, ремонт апаратної частини персональних комп'ютерів.Підбір комплектуючих для ПК та модернізація, встановлення та налаштування антивірусного захисту, розмежування прав користувачів на робочих станціях, відстеження відмовостійкості офісної техніки, техобслуговування офісної техніки, консультація та навчання користувачів роботи з ПЗ та ПК, підключення та налаштування мережевих пристроїв (принтери, МФУ, копіри) ), інвентаризація, налаштування мережевого сховища (NAS).

Учился в 1 заведении

Державний економіко – технологічний університет залізничного транспорту

Автоматика та автоматизація на транспорті

Київ, 2011

Владеет языками

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Міжнародна академія «КРОК»

Київ, 2019

Системне адміністрування

Іван Олександрович

Системний адміністратор Windows

Киев

25 000 грн.

41 год

полная занятость

Обновлено 6 дней назад