Работала в 1 компании   32 года 11 месяцев

Медицина и Здравоохранение

зав аптекою

Да Сігна

Медицина и Здравоохранение

32 года 9 месяцев

11.1989 - 08.2022

Керувала аптекою відповідно до чинного законодавства.

Організовувала роботу колективу по здійсненню своєчасного і якісного забезпечення населення лікарськими препаратами, взаємодія з іншими закладами охорони здоров'я.

Забезпечувала наявність мінімального асортименту лікарських засобів, необхідних для надання медичної допомоги, встановленого федеральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я

.Контролювала виконання працівниками аптеки наказів і розпоряджень.

Проводила аналіз діяльності аптеки і на основі показників її роботи, вживає заходів щодо поліпшення забезпечення населення лікарськими препаратами.

Організовувала фінансово-господарську діяльність аптеки з використанням нових економічних підходів і методів управління.Бере участь у вирішенні виникаючих в процесі діяльності аптеки задач в області організації лікарського забезпечення населення.Здійснює раціональне використання трудових, фінансових і матеріальних ресурсів аптеки.

Організовувала роботу з кадрового планування, раціональної розстановки, використання, навчання та оцінки кваліфікації середніх фармацевтичних кадрів.

Контролювала якість виконання роботи підлеглими співробітниками і дотримання ними правил внутрішнього трудового розпорядку.

Ключевая информация

  • Microsoft Excel
  • 1C
  • Microsoft Word
  • Развитие аптечной сети
  • Училась в 1 заведении

    Львівський ордена дружби народів медичний інститут

    Фармація провізор

    Львів, 1989

    Ольга

    Завідувач аптекою

    Чортков

    20 000 грн.

    57 лет

    Активно ищет работу

    полная занятость

    Обновлено 5 дней назад