Работал в 1 компании   11 месяцев

Другое

Media Buyer

Joker Conversion Cartel

Другое

10 месяцев

11.2023 - по настоящее время

Досвід роботи:

Кав'ярні (18-20 роки): Участь у побудові та управлінні кав'ярнями, включаючи вибір локацій, проектування інтер'єрів, вибір обладнання та персоналу. Розробка меню та кавових концепцій. Забезпечення відповідності кав'ярень всім стандартам та нормам галузі.
Директор контактних зоопарків "Звірополіс" (20-23 роки): Управління зоопарками, забезпечення високої якості обслуговування відвідувачів, керування персоналом та процесами. Розвиток стратегій просування та маркетингових кампаній.
МедіаБайер геймбл Facebook (з листопада 23 року): Робота в команді МедіаБайер геймбла, працюю по схемі пб. Тір-3, Тір-2 країни. По бьюджету досвіду нема (Є бажання равитись).
Прохання писати в телеграм https://t.me/D_Sozidatel
На дзвінки не відповідаю.

Ключевая информация

Навички та компетенції:

Управління бізнесом: Досвід участі в побудові та управлінні кав'ярнями, робота директором контактних зоопарків, розвиток стратегій бізнесу та просування.Управління персоналом:

Керування персоналом кав'ярень та зоопарків, включаючи найм, навчання та мотивацію співробітників.Розвиток бізнесу:

Досвід участі в побудові та розвитку кав'ярень, розробка концепцій та стратегій для забезпечення успішності бізнесу.Робота з топ-менеджментом:

Взаємодія з вищим керівництвом у зоопарках, участь у стратегічному плануванні та виконанні завдань.Фінансовий менеджмент:

Бюджетування та фінансовий контроль у кав'ярнях та зоопарках, управління фінансовими ресурсами та оптимізація витрат.

МедіаБайер геймбл: Досвід роботи в команді МедіаБайер геймбла, участь у афіліат маркетингу та розвиток рекламних стратегій. Навички управління рекламними кампаніями, аналізу результатів та оптимізації рекламних витрат.

Учился в 1 заведении

Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"

Автомеханік

Київ, 2021

Дмитрий

Media Buyer

Киев

50 000 грн.

26 лет

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 3 месяца назад