Работал в 1 компании   11 лет 4 месяца

Эксперт по внешнеэкономическим вопросам

ПАО Укртатнафта

11 лет 3 месяца

11.2008 - 02.2020

Дополнительная информация

Резюме

РЕЗЮМЕ Сухоменюк Сергій Миколайович

Дата та місце народження: 23 лютого 1979 року місто Кременчук. Сімейний стан: одружений, дружина – Сухоменюк Анна Петрівна, 1985 року народження, працює виконавчим директором у стоматологічній клініці Boichuk Clinic; син – Сухоменюк Микита Сергійович, 2006 року народження, учень 11-б класу Кременчуцького ліцею №25.

Місце роботи, посада: ПрАТ “Полтавський ГЗК” м. Горішні Плавні, фахівець з стратегії закупівель.

До обов’язків входить: обробка заявок на придбання ТМЦ по всім об’єктам підприємства, перевірка наявності ТМЦ на складах підприємства, отримання обґрунтування закупівлі, опрацювання товарного ринку, пошук виробників та постачальників ТМЦ, опрацювання додаткових знижок, прийнятних термінів та умов постачання, укладення договорів на постачання ТМЦ, контроль термінів поставки, оформлення рахунків на оплату, контроль якості ТМЦ, оформлення та повернення ТМЦ при низькій якості, розрахунок штрафів за не виконання термінів поставки згідно умов договору, супровід товару до закінчення гарантійного терміну.

Попереднє місце роботи, посада: ПАТ “Укртатнафта” м. Кременчук, експерт з зовнішньоекономічних питань управління матеріально-технічного забезпечення.

До обов’язків входило: обробка заявок на придбання ТМЦ по всім об’єктам підприємства, перевірка наявності ТМЦ на складах підприємства, опрацювання товарного ринку, пошук виробників та постачальників ТМЦ в Internet та на торговому майданчику Smart Tender, підбір альтернативи на замовлені ТМЦ по технічним параметрам, погодження технічних параметрів з замовником, опрацювання додаткових знижок, прийнятних термінів та умов постачання, укладення договорів на постачання ТМЦ, контроль цін при зміні курсах валют з подальшим укладанням додаткових угод, контроль термінів поставки, оформлення рахунків на оплату, формування реєстрів платежів у системі, формування та погодження плану бюджету на майбутні періоди (наступний квартал, рік), внесення даних про стан закупівлі ТМЦ для повного інформування замовника, оформлення та повернення постачальнику ТМЦ котрі не відповідають якості, розрахунок штрафів за не виконання термінів постачання згідно умов договору, супровід товару до закінчення гарантійного терміну. Підготовка реєстрів підписаних договорів для передачі оригіналів в архів юридичного відділу, прийняття участі в проведенні інвентаризації на складах підприємства. Перераховані вище процеси виконувались за допомогою програм Microsoft Word, Microsoft Excel, R3 (SAP Logon), DAN, MIA, Smart Tender.

Освіта:1985 – 1995гг. - навчання в СШ с. Запсілля, смт. Омельник, Полтавської обл., Кременчуцького р-н.1996-2001гг. - Кременчуцький державний політехнічний університет, економічний факультет, спеціальність – економіка підприємства (денна форма навчання).

Робота:

З листопада 2001 року – робота в ПАТ “Укртатнафта”, – слюсар з ремонту технологічних установок.

З 2004 року – інженер з комплектації обладнання управління матеріально технічного забезпечення ПАТ “Укртатнафта”.

З 2008 року – експерт з зовнішньоекономічних питань управління матеріально-технічного забезпечення ПАТ “Укртатнафта”. У період відсутності свого безпосереднього керівника, виконував його обов’язки.

З 2021 року – робота в ПрАТ “Полтавський ГЗК” м. Горішні Плавні, фахівець з стратегії закупівель.

Особисті якості: Вміння працювати в команді, організаторські здібності, креативність, комунікабельність, працездатність, старанність, цілеспрямованість та стресостійкість, здатний самостійно приймати рішення, вміло та відповідально виконую отримані завдання, здатний навчатися в процесі роботи.

тел. +38 067 530 66 32

Email: ssn230279@gmail.com

Сергей

Комерційна служба (менеджер з закупівлі або продажу)

Кременчуг

Готов переехать: Горишние Плавни

45 лет

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад