Работала в 9 компаниях   15 лет 9 месяцев

Торговля розничная / Retail, Интернет, Строительство, Недвижимость и Девелопмент, Издательства и Полиграфия, Промышленность и Производство

Контент-менеджер

Едісонс

Торговля розничная / Retail

1 год 2 месяца

03.2023 - по настоящее время

  • Фото- та відеозйомка товарів, обробка фото (видалення фону, корекція зображення), монтаж відео-оглядів на товари, додавання на YouTube канал).
  • Додавання товарів на сайт, опис+ характеристики
  • Додавання фільтрів, характеристик, опцій, робота по оптимізації сайту

Співвласник інтернет-магазину

Bonpython

Торговля розничная / Retail

6 лет 3 месяца

10.2016 - 01.2023

Прийом індивідуальних замовлень, контроль виконання на фабриках в Індонезії, організація доставки в Україну. Фото, відео-контент, опис товарів для сайту, Instagram, Telegram каналу, YouTube каналу, Rozetka.

Менеджер проектів

КРИХІТКА, Мережа дитячих магазинів

Интернет

3 года 7 месяцев

03.2015 - 10.2018

Ведення декількох інтернет-магазинів. Постановка завдань та контроль роботи копірайтерів; пошук нових постачальників для веб-сайтів; SEO; розробка стратегій розвитку інтернет-магазинів; наповнення 5 сайтів контентом; контроль коректності заливки прайсів та виправлення помилок; робота з постачальниками (відбір товарів для сайтів, встановлення цін на основі аналізу цін конкурентів); робота над новими сайтами; впровадження та ведення оптового напрямку.

Приватне підприємництво

Ковбаси від кума

Торговля розничная / Retail

2 года 11 месяцев

07.2012 - 06.2015

Продаж ковбасних виробів (індивідуальні замовлення).

Заступник керівника проекту

АВЕК

Строительство

7 месяцев

02.2011 - 09.2011

Складання презентацій англійською, російською, українською мовами, їх презентація потенційним інвесторам, у тому числі на відеоконференціях; вирішення юридичних питань щодо проекту; складання бюджету за проектом та затвердження у керівництва ДК «АВЕК»; виконання доручень керівника.

Менеджер відділу маркетингу та продажів

Пагода, ООО, ФБК

Недвижимость и Девелопмент

11 месяцев

09.2009 - 08.2010

Пошук потенційних інвесторів; проведення показів нерухомості; ведення переговорів із інвесторами; з'ясування потреб інвесторів; укладання договорів; надання звітів за підсумками роботи; проведення маркетингових досліджень цього сегменту ринку, моніторинг конкурентів; участь у складанні бізнес-планів нових проектів компанії; ведення робочої документації з ФФБ, складання документації, необхідної для введення будинку в експлуатацію та передачі прав власності на нерухомість інвестору.

інженер з договірної роботи виробничо-технічного відділу служби Генерального підряду

ТОВ «Міракс-Груп»

Строительство

1 год 9 месяцев

03.2007 - 12.2008

Підбір підрядних організацій для виконання конкретного виду робіт; підготовка умов участі компаній та проведення тендерів; підготовка та укладання контрактів та договорів; контроль за виконанням умов контрактів, договорів.? Підготовка та укладання договорів підряду з підрядними організаціями, розрахунок вартості, облік виконаних робіт та оформлення актів здачі; погодження зауважень та розбіжностей за договорами, контроль усіх етапів підписання договорів; контроль за виконанням умов контрактів, договорів; ведення реєстру договорів; взаємодія з підрядними організаціями (ведення переговорів та листування); складання протоколів розбіжностей та додаткових угод, у разі істотних змін умов договорів; складання заявок на оплату матеріалів, техніки для будівельного департаменту; затвердження вищезгаданих заявок у центральному офісі; участь у складанні бюджету будівельного департаменту; контроль за його виконанням.

Секретар-перекладач

Видавництво «Едіпрес-Україна»

Издательства и Полиграфия

1 месяц

10.2006 - 11.2006

Перекладач англійської

Авіоніка

Промышленность и Производство

2 месяца

10.2005 - 12.2005

Училась в 1 заведении

Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана"

Міжнародна економіка та менеджмент. Бакалавр з міжнародної економіки та магістр з міжнародної торгівлі.

Київ, 2006

Владеет языками

Английский

выше среднего

Испанский

базовый

Русский

продвинутый

Украинский

свободно

Людмила

Контент-менеджер сайту, фото зйомка товарів, ретушер фото

Киев

39 лет

Активно ищет работу

неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 недели назад