Работала в 3 компаниях 3 года 7 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Су шеф
ресторан Шульц
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 7 месяцев
08.2023 - 03.2025
- Підготовка та приготування страв згідно з меню
- Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
- Підтримка чистоти та порядку на кухні
- Ведення облікової документації
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм
Кухар
BRG
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 2 месяца
01.2022 - 03.2023
Кухар холодного цеху, Суші-кухар, Піццайоло, Кухар кондитер, Кухар гарячого цеху
Кухар холодного процесу
Чудодієво
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
7 месяцев
02.2021 - 09.2021
- Приготування холодних страв згідно з технологічними картами
- Підготовка інгредієнтів до приготування
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм
- Підготовка робочого місця та підтримання порядку
Ключевая информация
Кухар холодного цеху, Кухар кондитер, піццайоло, суші-кухар, кухар гарячого цеху
Училась в 1 заведении
Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
технік технолог з виготовлення харчової продукції
Житомир, 2021
Анастасія Сергіївна
Анастасія Сергіївна
Кухар

сегодня вы можете открыть ещё 0 контактов
Статус вашей компании не позволяет писать сообщения соискателям
Борисполь
полная занятость
Обновлено 2 месяца назад