Работала в 3 компаниях   3 года 7 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Су шеф

ресторан Шульц

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 7 месяцев

08.2023 - 03.2025

  • Підготовка та приготування страв згідно з меню
  • Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
  • Підтримка чистоти та порядку на кухні
  • Ведення облікової документації
  • Дотримання санітарно-гігієнічних норм

Кухар

BRG

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 2 месяца

01.2022 - 03.2023

Кухар холодного цеху, Суші-кухар, Піццайоло, Кухар кондитер, Кухар гарячого цеху

Кухар холодного процесу

Чудодієво

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

02.2021 - 09.2021

  • Приготування холодних страв згідно з технологічними картами
  • Підготовка інгредієнтів до приготування
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Дотримання санітарно-гігієнічних норм
  • Підготовка робочого місця та підтримання порядку

Ключевая информация

Кухар холодного цеху, Кухар кондитер, піццайоло, суші-кухар, кухар гарячого цеху

Училась в 1 заведении

Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

технік технолог з виготовлення харчової продукції

Житомир, 2021

Анастасія Сергіївна

Кухар

сегодня вы можете открыть ещё 0 контактов

Статус вашей компании не позволяет писать сообщения соискателям

+380 XX XXX XX XX

Борисполь

20 000 грн.

24 года

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад