Училась в 1 заведении

Волинський інститут економіки та менеджменту (ВІЕМ)

Редакційно-видавнича та рекламна діяльність.

Луцьк, 2014

Дополнительная информация

Додаткова інформація

Привіт, мене звати Яна.

Моя основна задача це робота з текстом у різних його проявах.

1. Створення контенту: написання резюме, статей, блогів, новин, історій, казок, віршів, привітань, оглядів, та інших видів контенту для веб-сайтів, журналів, блогів, книг тощо.

2. Редагування та коректура (рерайтинг, копіпаст): виправлення граматичних та стилістичних помилок у текстах, редагування наявних матеріалів для поліпшення їх якості.

3. SEO-оптимізація: написання контенту з урахуванням SEO-принципів для підвищення показників пошукової оптимізації веб-сторінок.

4. Копірайтинг та рекламні тексти: створення унікальних текстів для рекламних банерів, описів товарів, прес-релізів, рекламних кампаній тощо.

5. Переклад: Переклад текстів з російської/українську мову.Створюю цікавий та захопливий текст, який відповідає цільовій аудиторії.

Знаходжу креативні підходи до написання текстів та маю бажання розвиватися.Відповідальність та висока якість роботи є головним принципом моєї роботи.Працюю дистанційно на фрілансових умовах праці.Вартість за виконану роботу визначається індивідуально з врахуванням усіх встановлених задач.Якщо Вас зацікавила моя кандидатура присилайте мені цікаві пропозиції.

Viber +38098 920-79-65

Telegram +38098 920-79-65

Instagram https://www.instagram.com/_text_space_

Yana

Автор тексту

Киев

33 года

Активно ищет работу

неполная занятость, проектная работа

Характер работы: стажировка / практика, удаленная работа

Обновлено 2 дня назад