Ключевая информация



Маю аналітичні здібності, тобто вмію виявляти, аналізувати та розв'язувати проблеми засобами логічного та критичного мислення.

Також володію дослідницькими навички. Можу самостійно збирати, аналізувати та інтерпретувати дані для розв'язання конкретних завдань.


Гарно володію комунікативними навичками. Вмію ефективно висловлювати свої думки та ідеї в усній та письмовій формі, спілкуватися з колегами та викладачами, а також вміння працювати в команді.


Легко знаходжу інформацією у соц. мережах,інтернеті.Вмію користуватися Word office, гугл: документами, презентаціями,таблицями. Маю здатність швидко знаходити, оцінювати та використовувати різноманітні джерела інформації, включаючи наукові статті, книги, веб-ресурси та інше.

Маю навички самостійної роботи: самостійно приймаю рішення, організовую свою діяльність та працюю без прямого контролю викладачів.

Готова до навчання, включаючи уміння швидко адаптуватися до нових умов та знань.


Училась в 2 заведениях

Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка

педагогічної та мистецької освіти

Полтава, 2025

Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка

Психолого-педагогічний факультет, Дошкільна освіта(сімейне виховання)

Полтава, 2023

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Курсы, тренинги, сертификаты

Інформаційна гігієна під час війни

Інші країни, 2023

Навчилася: професійно - педагогічній, інформаційно - комунікаційній, інноваційно - дослідницькій, цифровій, компетентностям з інформального та професійно - особистісного розвитку, володінню актуальними знаннями в умовах реформ та соціальних трансформацій.

Сертификат цифровой грамотности от Дія. Цифрова освіта

Просмотреть

Надія Олександрівна

Різноробочий

Горишние Плавни

10 000 грн.

22 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад