Работал в 4 компаниях 11 лет
Промышленность и Производство, IT, FMCG
CEO
Green Chef
Промышленность и Производство
3 года 5 месяцев
08.2022 - по настоящее время
- Перевів компанію з інтуїтивної моделі управління в системну, керовану операційну модель.
- Впровадив стратегічне та оперативне планування з чіткими KPI, відповідальністю та регулярним контролем виконання OKR.
- Сформував управлінську команду та ключові процеси (продажі, маркетинг, фінанси, виробництво).
- Перезапустив фінансову функцію: управлінський облік, фінансову та економічну звітність.
- Стабілізував фінансові потоки, оптимізував витрати (до 20% по окремим підрозділам), залучив грантові інвестиції.
- Побудував комерційний блок (продажі та маркетинг як єдину систему).
- Ініціював стратегічний маркетинг як окрему управлінську функцію компанії.
- Забезпечив зростання продажів до +200% у пікові періоди та сталу позитивну динаміку.
Зона відповідальності:
- Повна відповідальність за стратегію, P&L та операційну ефективність компанії.
- Формування та реалізація коротко- й довгострокової стратегії розвитку.
- Управління фінансами: рентабельність, оптимізація витрат, інвестиційні рішення.
- Побудова та розвиток ефективної організаційної структури і бізнес-процесів.
- Управління ключовими напрямами: виробництво, продажі, маркетинг, фінанси, логістика.
- Розвиток партнерств та робота з ключовими клієнтами, включно з національними мережами.
CEO
IT Fin-EdTech
IT
1 год 4 месяца
05.2021 - 08.2022
Зона відповідальності:
- Організовував стратегічне та оперативне планування с подальшою реалізацією планів;
- Відповідав за OKR (Objectives and Key Results), розкладав стратегічні задачі по відділам та контролював реалізацію;
- Відповідав за ефективність процесів та бізнесу в цвілому;
- Організував перезапуск існуючих проектів для принципового збільшення дохідності;
- Організував запуск нових напрямків бізнесу, в тому числі на міжнародні ринки.
Досягнення:
- Організував запуск крипто-валютної біржі з географією США та Канада. Завдяки злагодженій команді і грамотному позиціонуванні, вдалося запустити успішний проект в дуже конкурентному середовищі, та перевищити норму прибутку по ніші;
- Організував перезапуск ключових проектів, з подальшим виходом на нові ринки. Позитивний досвід крипто-біржі допоміг перебудувати процеси та маркетинг ряду проектів. Дохідність деяких напрямків зросла на 100%;
- Принципово змінив бізнес архітектуру. Здійснив перехід від класичної на проектну систему управляння з відділенням ключових процесів. Вдалося оптимізувати штат більш ніж на 20%. Значно зросла керованість бізнесу;
- Запровадив регулярні формати планування OKR и KANBAN.
Керівник з стратегічного розвитку мережі
Мережа Ресторанів THIS IS ПИВБАР
FMCG
3 года 1 месяц
01.2017 - 01.2020
Зона відповідальності:
- Запровадив перехід від класичної до процесної системи керування, що дало можливість підготувати бізнес до масштабування на території України та Європи;
- Проектував нові ресторани то оптимізував процеси існуючих закладів;
- Впроваджував стандартизацію будівництва нових закладів;
- Систематично проводив стратегічні та оперативні сесії OKR (Objectives and Key Results), SCRUM;
Досягнення:
- Здійснив перехід компанії на процесну систему управління – створив єдину цифрову базу бізнес процесів в форматі «Вікіпедії». Описання процесів дозволило ліквідувати організаційні «провали», в результаті значно зросла стабільність та керованість бізнесу. Кількість дефектів операційної діяльності знизилась більш ніж на 50%;
- Створив внутрішню школу менеджменту – розробив програму навчання для різних рівнів менеджерів, провів навчання для більш ніж 50 керівників по предмету розроблених процесів та інструментів менеджменту;
- Створив відділ товарного обліку, впровадив роботу ТЗД (термінал збору даних), в результаті з’явилась можливість онлайн відслідковування залишків, що дозволило значно підвищити якість наповнення складів;
- Розробив стандарти відкриття та будівництва ресторанів основуючись на ТОС інструментах, в результаті вдалося скоротити строки відкриття з 6 до 4 місяців;
- Впровадив основи ощадливого виробництва «Lean»: провів масове навчання виробничого персоналу, організував ряд проектів по вдосконаленню виробництва, приріст продуктивності від деяких склав понад 400%;
- Організував впровадження HACCP на виробництві та в ресторанах. Завдяки чому вдалося наблизитися до «нульового» рівня скарг.
Керівник виробничо-торгівельного департаменту
Fozzy Group / Фоззі
FMCG
3 года 2 месяца
11.2013 - 12.2016
Зона відповідальності:
- Запустив велике виробниче підприємство «з нуля»: бізнес-план проекту, будівництво приміщення, укладення угод з постачальниками сировини та клієнтами, запуск виробництва, організація процесів підприємства;
- Організував роботу відділу продажів та логістики – забезпечував продукцією власну торгівельну мережу та заключав договори з іншими торгівельними мережами;
- Керував фінансовою господарською діяльністю – оперативне управління процесами, бюджетом, виробництвом, логістикою та продажами;
Досягнення:
- Розробив бізнес модель підприємства: УТП, позиціонування, основні клієнти та партнери;Успішно запустив фабрику: капітальне будівництво, імпорт обладнання, запуск виробництва, підбір команди;
- Розробив та зареєстрував торгівельні марки для різних цільових аудиторій, розробив товарні лінійки;
- Успішно вивів продукцію у власну торгівельну мережу, підняв рівень продажів категорії на 200% за рахунок асортименту та «першої» ціни. Виведена продукція в мережі – Billa та Novus;
- Організував міжнародні регулярні поставки сировини та обладнання. За рахунок прямого імпорту вдалося знизити собівартість продукції на 10-15%;
- Впровадив ощадливе виробництво «Lean»: зменшив цикл виробництва на 400%, а собівартість встановила рекорд галузі. Рівень браку знизили з 10% до 0,8%;
- Розробив систему планування виробництва на основі ТОС, що дозволило досягти 90% непереривної завантаженості обладнання.
Ключевая информация
Ключові компетенції:
- Міжгалузевий досвід оперативного управління підприємствами до 250 осіб;
- Стратегічне та оперативне планування (методології OKR, SCRUM);
- Управління фінансами (розробка та впровадження P&L, CF, управлінського обліку);
- Створення підприємств (стартапів), від капітального будівництва до організаційної структури;
- Управління організаційною архітектурою підприємства;
- Досвід опису та оптимізації процесів у широкому спектрі галузей, розробка KPI;
- Досвід впровадження IT-рішень (CRM, ERP, таск-менеджери, внутрішня вікіпедія);
- Розробка систем мотивації у різних галузях для різних рівнів персоналу;
- Участь у впровадженні стандартів якості та безпеки HACCP, ISO 9001, ISO 45001;
- Оперативне управління продажами, створення каналів збуту з "нуля";
- Створення відділів маркетингу з "нуля", систематизація та розвиток відділів маркетингу;
- Досвід впровадження засобів автоматизації транспортної логістики;
- Досвід розробки бренду з нуля, від неймінгу та реєстрації ТМ до розробки асортименту;
- Побудова внутрішньої школи для всіх рівнів менеджерів;
- Міжгалузевий досвід впровадження бережливого виробництва «Lean». Від перепланування приміщень до ефективної організації робочого місця. Проведення лекцій, участь у проектах у ролі консультанта.
Учился в 1 заведении
Київський національний університет технологій та дизайну
Економіка підприємства
2010
Владеет языками
Английский
средний
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Украинский
родной
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Курсы, тренинги, сертификаты
«Ощадлива організація» КІМВ
«Kaizen» OLOS
«Executive MBA» Києво-Могилянська бізнес-школа
«Процесна організація» BPT-Conference
Сергій
Сергій
Генеральний директор

Киев
Святошинский район
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 18 часов назад