Работал в 6 компаниях 8 лет 8 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail
Кухар універсал
Ресторан "Давай на ти"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года
12.2023 - 12.2025
- Кухар холодного процесу
- Піцайолло
- Кухар на хоспер
- Приготування різноманітних страв згідно з меню
- Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
- Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
- Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
- Організація робочого процесу на кухні
- Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
- Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
- Навчання та керівництво молодшим персоналом
Кухар універсал
Ресторан "Belmondo"
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 месяца
09.2023 - 12.2023
- Кухар горячего процесу
- Кухар холодного процесу
- Приготування різноманітних страв згідно з меню
- Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
- Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
- Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
- Організація робочого процесу на кухні
- Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
- Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
- Навчання та керівництво молодшим персоналом
Кухар універсал
А Де Шашлык?
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
9 месяцев
12.2022 - 08.2023
- Кухар гарячого цеху
- Кухар холодного цеху
- Шашличник
- Приготування різноманітних страв згідно з меню
- Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
- Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
- Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
- Організація робочого процесу на кухні
- Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
- Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
- Навчання та керівництво молодшим персоналом
Кухар холодного процесу
Varus/Варус
Торговля розничная / Retail
7 месяцев
06.2022 - 12.2022
- Кухар холодного цеху
- Приготування холодних страв згідно з технологічними картами
- Підготовка інгредієнтів до приготування
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм
- Підготовка робочого місця та підтримання порядку
- Ведення облікової документації
- Розробка нових страв та меню
- Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
- Контроль за дотриманням термінів придатності продуктів
- Взаємодія з іншими працівниками кухні
Кухар універсал
Крила
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года
02.2019 - 01.2022
- Суші-кухар
- Шаурміст
- Піццайоло
- Приготування різноманітних страв згідно з меню
- Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
- Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
- Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
- Організація робочого процесу на кухні
- Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
- Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
- Навчання та керівництво молодшим персоналом
Кухар універсал
Кафе Gusto
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 1 месяц
03.2017 - 03.2019
- Шашличник
- Кухар гарячого цеху
- Кухар холодного цеху
- Суші-кухар
- Піццайоло
- Кондитер
- Приготування різноманітних страв згідно з меню
- Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
- Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
- Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
- Організація робочого процесу на кухні
- Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
- Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
- Навчання та керівництво молодшим персоналом
Ключевая информация
Учился в 1 заведении
Управління освіти Соледарської міської ради
Кухар/кондитер
Соледар, 2018
Сергій Сергійович
Сергій Сергійович
віддалений працівник

Днепр
Активно ищет работу
полная занятость
Характер работы: удаленная работа
Обновлено 5 дней назад