Работал в 6 компаниях   8 лет 8 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Торговля розничная / Retail

Кухар універсал

Ресторан "Давай на ти"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года

12.2023 - 12.2025

  • Кухар холодного процесу
  • Піцайолло
  • Кухар на хоспер

  • Приготування різноманітних страв згідно з меню
  • Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
  • Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
  • Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
  • Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
  • Навчання та керівництво молодшим персоналом

Кухар універсал

Ресторан "Belmondo"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

09.2023 - 12.2023

  • Кухар горячего процесу
  • Кухар холодного процесу

  • Приготування різноманітних страв згідно з меню
  • Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
  • Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
  • Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
  • Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
  • Навчання та керівництво молодшим персоналом

Кухар універсал

А Де Шашлык?

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

9 месяцев

12.2022 - 08.2023

  • Кухар гарячого цеху
  • Кухар холодного цеху
  • Шашличник

  • Приготування різноманітних страв згідно з меню
  • Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
  • Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
  • Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
  • Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
  • Навчання та керівництво молодшим персоналом

Кухар холодного процесу

Varus/Варус

Торговля розничная / Retail

7 месяцев

06.2022 - 12.2022

  • Кухар холодного цеху

  • Приготування холодних страв згідно з технологічними картами
  • Підготовка інгредієнтів до приготування
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Дотримання санітарно-гігієнічних норм
  • Підготовка робочого місця та підтримання порядку
  • Ведення облікової документації
  • Розробка нових страв та меню
  • Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
  • Контроль за дотриманням термінів придатності продуктів
  • Взаємодія з іншими працівниками кухні

Кухар універсал

Крила

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года

02.2019 - 01.2022

  • Суші-кухар
  • Шаурміст
  • Піццайоло

  • Приготування різноманітних страв згідно з меню
  • Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
  • Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
  • Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
  • Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
  • Навчання та керівництво молодшим персоналом

Кухар універсал

Кафе Gusto

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 1 месяц

03.2017 - 03.2019

  • Шашличник
  • Кухар гарячого цеху
  • Кухар холодного цеху
  • Суші-кухар
  • Піццайоло
  • Кондитер

  • Приготування різноманітних страв згідно з меню
  • Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
  • Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
  • Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
  • Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
  • Навчання та керівництво молодшим персоналом

Ключевая информация

Відповідальність, пунктуальність, цілеспрямованість, вміння працювати в команді, бажання вчитися та розвиватися!

Учился в 1 заведении

Управління освіти Соледарської міської ради

Кухар/кондитер

Соледар, 2018

Сергій Сергійович

віддалений працівник

Днепр

25 000 грн

25 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 5 дней назад