Работала в 7 компаниях   5 лет 1 месяц

Строительство, Торговля розничная / Retail, Медицина и Здравоохранение

Провідний економіст

ТОВ "Мегаліт"

Строительство

2 месяца

11.2023 - 01.2024

Підготовка укладання договорів з контрагентами. Формування актів виконаних робіт. Аналіз собівартості надання послуг. Розрахунок та аналіз ФОТ, облік витрат з підзвітними особами. Облік ПММ та контроль за витратами палива. Проведення взаємозвірок та контроль дебіторської та кредиторської заборгованості. Перевірка та контроль витрат підприємства попередила перевитрати коштів підприємства.

Провідний економіст

КП "Центральний ринок"Озерка"

Торговля розничная / Retail

4 месяца

07.2023 - 11.2023

Ведення управлінського обліку та контроль за виконанням коштів підприємства. Аналіз доходів та витрат підприємства. Проведення інвентаризації основних засобів та інших матеріальних цінностей. Облік ПММ та контроль за витратами паливно-енергетичних ресурсів.. контроль за взаємо розрахункам з орендарями. Проведення звірок дебіторської та кредиторської заборгованості. При проведенні внутрішнього аудиту виявлено ряд недоліків, які могли призвести до викривлення даних бухгалтерського обліку підприємства.
  • Планування

Головний бухгалтер

ТОВ "Созідатель"

Строительство

1 месяц

03.2023 - 04.2023

Складання та контроль за виконанням бюджету підприємства. Ведення управлінського обліку та складання фінансової і бухгалтерської звітності підприємства. Формування та розподіл фінансових ресурсів підприємства. Розробка та реалізація облікової політики підприємства, системи документообігу та внутрішнього контролю. Досягнення: участь та контроль за виконанням облікової політики знизила дебіторську заборгованість серед контрагентів до 20%.
  • Статистична звітність







  • Первинна бухгалтерія




Провідний економіст

ТОВ "Петриківка"

Торговля розничная / Retail

5 месяцев

10.2022 - 03.2023

  • Економічні операції (з бухгалтерського обліку) Економічний аналіз господарської діяльності підприємства та його підрозділів. Формування первинних бухгалтерських документів. Зведення бюджетів підрозділів в загальний по бізнесу, перевірка виконання бюджету підприємства. Формування операційних, управлінських бюджетів та звітів. Складання та аналіз собівартості. Досягнення: Участь в формуванні облікової політики підприємства. Зниження дебіторської заборгованості серед контрагентів на 15%.


Провідний економіст

КП "Центр соціально значущих хвороб" Дніпропетровської ОДА

Медицина и Здравоохранение

6 месяцев

04.2022 - 10.2022

Бюджетування, контроль та виконання бюджету. Здійснення управлінського обліку та складання звітності. Складання щомісячних та фінансових звітів. Складання тарифікації та штатного розпису підприємства. Участь в формуванні та розподілу фінансових ресурсів по періодах. При проведенні фінансового стану підприємства по одному із напрямків діяльності, було виявлено ряд недоліків в процесах діяльності підприємства, що призвело до їх ліквідації та підвищення прибутку підприємства.

Провідний економіст

стройінвест

Строительство

7 месяцев

07.2021 - 02.2022

  • Економічний аналіз господарської діяльності підприємства.
  • Оформлення первинної бухгалтерської документації.
  • Формування реєстру оплати бізнесу.
  • Формування операційних управлінських бюджетів та звітів.
  • Організація обліку та аналізу видатків по підприємству.
  • Складання та аналіз собівартості.

Бухгалтер

Строітель група компаній

Строительство

2 года 9 месяцев

10.2018 - 07.2021

Ведення управлінського обліку підприємства, введення управлінського обліку на підприємстві в програмі 1С 8.3. Аналіз доходів та витрат підприємства. Підготовка укладання договорів з контрагентами. Формування актів виконаних робіт наданих послуг. Аналіз собівартості надання послуг. Розрахунок та аналіз ФОТ, облік витрат з підзвітними особами, облік ПММ та контроль за витратами палива. Взаєморозрахунки та проведення взаємозвірок, контроль за виконанням договірних зобов'язань. Розробка та впровадження облікової політики підприємства, системи документообігу та внутрішнього контролю. Ведення управлінського обліку та складання фінансової звітності підприємства.Касові операції, Облік ТМЦ, Облік основних засобів. Проведення інвентаризації основних засобів та інших матеріальних цінностей. Досягнення: при проведенні внутрішнього контролю підприємства встановлено ряд недоліків, які було виправлено, що могли призвести до збитків завданих підприємству.

Ключевая информация

  • Ведення управлінського обліку, переведення обліку компанії на 1 С 8.3. Аналіз доходів та витрат підприємства.
  • Підготовка укладання договорів з постачальниками та надавачами послуг.
  • Формування актів за надані послуги.
  • Аналіз собівартості виконаних робіт.
  • Розрахунок та аналіз ФОП .
  • Облік витрат з підзвітним особами.
  • Облік паливно мастильгих матеріалів.
  • Взаєморозрахунки з постачальниками. Проведення взаємозвірок, контроль за дебіторською та кредиторською заборгованістю.
  • Бюджетування та контроль за виконанням бюджету.
  • Розробка та введення облікової політики, системи документооббігу.
  • Підготовка та задача фінансової та статистичних звітності.
  • Розробка та проведення підприємства, направлених на виконання фінансової дисципліни та раціонального використання ресурсів.

Училась в 2 заведениях

Міжрегінальна академія управління персоналом

Економіка підприємства

Київ, 2004

Полтавський інститут економіки та торгівлі

товарознавство

Полтава, 2000

Владеет языками

Английский

средний

Курсы, тренинги, сертификаты

проходження курсу навчання бухгалтерської програми 1С 8.3

Кривий Ріг, 2020

навички роботи в програмі 1С 8.3

Дополнительная информация

Особисті якості

Володію високим ступенем самоорганізації. Вмінням працювати з великим об'ємом інформації. Не конфліктна. устойчова до стресових ситуацій. Вмію працювати в команді. прислуховуюсь до думки колег. Аналітичний склад розуму. Уміння самостійно приймати рішення ( в рамках в своєї компетенції) . Готова пізнавати щось нове. Швидко навчаюсь та запам'ятовую нові матеріали і інформацію.

Алена

Економіст, фінансист

Днепр

20 000 грн.

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 8 часов назад