Работал в 8 компаниях   14 лет 6 месяцев

АПК (Агропромышленный комплекс)

Керівник відділу

Ганновер Агро, ТОВ

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 5 месяцев

04.2023 - по настоящее время

Посада : Керівник відділу агро-дронів.
Відділок складається з 12 дронів, в підпорядкуванні інженерна служба, служба менеджменту,17 пілотів.Робота з ключовими клієнтами,VIP клієнтами,складання договорів,участь на тендерних площадках,ведення поточної документації, контроль за службами,які в підпорядкуванні, контроль за дотриманням посадових інструкцій.
• Організація роботи відділу
• Планування та контроль виконання завдань
• Розвиток та оцінка ефективності співробітників
• Розробка стратегії розвитку відділу
• Управління бюджетом відділу
• Вирішення адміністративних та організаційних питань
• Аналіз ринкової ситуації та адаптація планів

Керівник

ТОВ «Акріс-Захід»

АПК (Агропромышленный комплекс)

5 месяцев

05.2022 - 10.2022

Управління банком землі 12 тис. га.Вирощування с/г культур : соняшник 8 тис. га, соя 4 тис. га

Генеральний директор «ТАС Агро Північ»

ТАС Агро

АПК (Агропромышленный комплекс)

3 месяца

02.2022 - 05.2022

Управління земельним банком 24тис.га.Вирощування с/г культур:Озимий ріпак,озима пшениця,кукурудза.Тваринна ферма :1200голів ВРХ із них 600 голів дійне стадо.Елеваторне господарство.Колектив підприємства 600 працівників.

Керівник

Агропромхолдинг «Астарта-Київ» ,АФ «Добробут»

АПК (Агропромышленный комплекс)

8 месяцев

04.2021 - 12.2021

Управління банком землі 31 тис. га. Вирощування с/г культур: цукровий буряк ,озима пшениця, озимий ріпак, однорічні трави,кукурудза зернова, кукурудза силосна, багаторічні трави. Тваринна ферма : ВРХ - 960 голів, дійне стадо - 326 голів.

Керівник кластеру «Полісся»(директор ЮО «Мрія фармінг Полісся»)

Контінентал Фармерз Груп

АПК (Агропромышленный комплекс)

3 года 6 месяцев

08.2016 - 02.2020

Управління земельним банком 22тис.га землі,розташованих у Рівненьській,Тернопільській та Хмельницьких областях.Управління персоналом чисельністю 200чоловік.Побудова ефективної структури управління,розширення земель,формування бюджету та штатного розпису.Веденняі контроль виконання затвердженої структури і технології вирощування культур.

Керівник блоку «Полісся»(директор ТОВ «Лендком Симонів»)

Агрохолдинг «Мрія»

АПК (Агропромышленный комплекс)

3 года 7 месяцев

01.2013 - 08.2016

Управління земельним банком 12,5тис.га землі,розташованих у Рівненській,Хмельницькій,Житомирській областях.В управлінні агрономічна,механічна,економічна,адміністративна служби та міжрегіональний земельний відділ розвитку.Основні обов‘язки:побудова ефективної структури управління;формування технологічних карт робочих процесів;забезпечував організацію праці відповідно до встановлених в компанії правил;формування бюджету та штатного розпису;контроль за процесами виробництва і витратами ТМЦ і ПММ.Досягнення:розширення блоку на 3,5тис.га;врожайність с/г культур збільшилась на 50-70%;збільшення рентабельності;створена система управління та контролю.

головний агроном

Калинівська філія ПрАТ «Зернопродукт МХП»

АПК (Агропромышленный комплекс)

2 года 4 месяца

09.2010 - 01.2013

Вирощування на основі сучасних технологій с/г продукції:озимої пшениці,озимого ячменю,озимого ріпака,сої,соняшника,кукурудзи на зерно,кукурудзи на силос.Обов‘язки:виконання поставлених показників в рамках затвердженого бюджету,складання структури сівозміни;впровадження і контроль за виконанням затвердженої структури сівозміни і технології вирощування культур.Досягнення:активна участь у створенні Калинівської філії,зайняття філією 2-го місця з вирощування озимої пшениці у 2012 році,виконання всіх планових показників по ПрАТ «Зернопродукт МХП».

Керівник відділку

ЗАТ «Зернопродукт МХП» Хмільницька філія

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 11 месяцев

09.2008 - 08.2010

Управління відділком з земельним банком 3800га землі,а також дві ферми ВРХ(400голів).Вирощування сільськогосподарських культур:озимої пшениці;озимого ріпаку;озимого ячменю;сої,соняшнику;кукурудзи на зерно;кукурудзи на силос.

Ключевая информация

Володіння мовами:Українська-рідна;англійська А2-базовий.Навички:управління персоналом;адаптивність;комунікативність;лояльність;професійна етика;користувач ПК;агротехнології.

Учился в 1 заведении

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Агрономія,агрохімія та грунтознавство

Київ, 1996

Дополнительная информация

Додаткова інформація

Володіння значним досвідом роботи із різноманітними технологіями вирощування с/г продукції, досвід комунікування із місцевими громадами, власниками паїв та органами місцевого самоврядування,а також досвідом управління земельним банком підприємства та його розширенням.Дотримуюсь професійної етики,відсутні погані звички.

Михайло

Керівник сільськогосподарського підприємства

Винница

51 год

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад