Ключевая информация

Figma - базові знання (components, auto-layout, variants, material ui, wireframes, typography, colors, grids, constraints)

Adobe Photoshop - базові знання (Brushes, working with layers, adding filters, shadows, glowing, drawing, removing backgrounds)

HTML/CSS - Новачок (knowing HTML-skeleton, tags, blocks, margins, paddings)

Blender 3D - базові знання (building scenes, add/remove/deformation objects, work with vertices, shaders, animation, particles, addons, mods)

Adobe Illustrator - Новачок (Drawing, work with pen, colors.) Unity - початківець (Assets, Objects, C#, Tags)

Adobe Premiere pro - базові знання (вирізати/вставити, робота зі слоями, текст, ефекти і т.п)

Учился в 1 заведении

Одеська національна академія зв'язку ім. О.С. Попова

Інженерія програмного забезпечення

Одеса, 2024

Владеет языками

Английский

средний

Русский

продвинутый

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Про мене

Вітаю! Мене звати Ілля, мені 19 років, студент 4 курса вчуся в Державному університеті інтелектуальних технологій та зв'язку (ДУІТЗ) або одеська національна академія зв'язку ім. Попова - стара назва. Молодий спеціаліст в напрямку ui/ux дизайну. Маю практичний досвід використання Figma/Adobe Photoshop більше 2 років та Blender3D більше 3 років. Завдяки бескоштовним курсам на Youtube набув практичних навичок та велику кількість теоритичного матеріалу, який наразі застосовую у своїх проектах.

Досвід:

Freelancer:

Використовуючи практичні навички в Adobe Photoshop і Blender 3D, створив різні логотипи, превью, початкові/кінцеві екрани та живий дизайн для стримерів

Академія:

У академії на “проектний практикум” створив проект де розписав теоритичний матеріал про UI/UX дизайн та створив у якості проекту прототип платформи для перегляду відео Youtube. Також створив на Unity невелику гру на мові C#

Мотиваційний лист:

Маю бажання та певні навички розвиватися в напрямку Graphic/UI UX дизайну як молодший спеціаліст, отримати комерційний досвід та вдосконалити практичні навики в роботі. Я також буду радий зустрічі з людьми, які готові поділитися зі мною своїм досвідом. Моє бажання займатися цією професією щире, я хочу робити те, що мені подобається, і робити це на гідному рівні.

Ілля Романович

UI Ux Designer

Одесса

500 $

20 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 3 недели назад