Работала в 5 компаниях   13 лет 7 месяцев

Государственный сектор, Строительство, Телекоммуникации / Связь

Головний спеціаліст-юрисконсульт

ЦНАП

Государственный сектор

4 года 4 месяца

03.2020 - по настоящее время

Представництво інтересів організації в судах, прокуратурі, поліції, підприємствах, установах, організаціях усіх форм власності. Ведення кадрової роботи.Складання, перевірка, укладання договорів. Претензійна робота. Взаємодія з органами державної влади, підприємствами, установами, організаціями усіх форм власності.Проведення лекцій, семінарів для працівників ЦНАП та суб’єктів надання адміністративних послуг стосовно змін у законодавстві.Складання переліку адміністративних послуг та його затвердження. Підготовка розпоряджень, наказів, установчих документів та їх повне супроводження.Виконання функцій уповноваженої особи з питань запобігання корупції у ЦНАП, контроль за вчасним поданням декларацій особи уповноваженої на виконання функцій держави та місцевого самоврядування.Участь у семінарах, вебінарах, інших заходах, стосовно проблем громади, потреб мешканців територіальної громади та інше.Складання звітності, аналіз проведеної роботи за певний період, надання пропозицій керівнику стосовно покращення роботи.Відстеження змін у законодавстві стосовно надання адміністративних послуг, покращення функціоналу ЦНАП, розширення переліку послуг та інше.

  • Цивільне право
  • Господарське право
  • Договірне право

Менеджер управитель з адміністративної діяльності

НТК

Строительство

8 месяцев

11.2018 - 07.2019

Робота з клієнтами, прийом замовлень, складання договорів на надання послуг, робота з постачальниками, ведення звітності та ін.
  • Продаж послуг для населення
  • Робота з контентом

Юрист

Правова допомога

Государственный сектор

1 год

09.2017 - 09.2018

Надання безоплатної первинної правничої допомоги —надання правової інформації, консультації/роз'яснення з правового питання; складення заяв, скарг та інших документів правового характеру (крім документів процесуального характеру).Надання безоплатної вторинної правничої допомоги —представництво інтересів у судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; складення документів для звернення до суду.Надання безоплатної правничої допомоги на базі консультаційних пунктів доступу до БПД (поза межами офісу) та адресно (за місцем проживання/перебування клієнта).Правопросвітництво у територіальних громадах.

  • Сімейне право
  • Господарське право
  • Цивільне право

юрисконсульт

Укртелеком, ПАТ

Телекоммуникации / Связь

7 месяцев

04.2016 - 11.2016

Представництво інтересів компанії в підприємствах, установах, організаціях усіх форм власності, в судах. Складання процесуальних документів, претензійна та позовна робота, консультація працівників компанії з юридичних питань.
  • Цивільне право
  • Господарське право
  • Договірне право

Заступник начальника

ГУНП в Донецькiй областi

Государственный сектор

6 лет 7 месяцев

08.2009 - 03.2016

Дослідження обставин кримінального провадження, виявлення як тих обставин, що викривають, так і тих, що виправдовують підозрюваного, обвинуваченого, а також обставин, що пом’якшують чи обтяжують його покарання, надання їм належної правової оцінки та забезпечення прийняття законних і неупереджених процесуальних рішень.Аналіз слідчої практики, організації і результатів діяльності слідчих, унесення на основі цього в установленому порядку пропозицій щодо підвищення ефективності функціонування слідчих підрозділів, забезпечення правопорядку, посилення боротьби зі злочинністю, інформування населення із зазначених питань через засоби масової інформації.Розроблення та реалізація заходів щодо дотримання законодавства, зміцнення службової дисципліни, підвищення якості досудового розслідування і скорочення його строків.Вивчення, узагальнення позитивного досвіду досудового розслідування, упровадження його на практиці та розроблення сучасних методик розслідування окремих видів кримінальних правопорушень.Організація взаємодії слідчого підрозділу з регіональними, місцевими прокуратурами, зокрема прокурорами, які здійснюють нагляд за додержанням законів під час проведення досудового розслідування у формі процесуального керівництва досудовим розслідуванням, органами та підрозділами, що здійснюють оперативно-розшукову і судово-експертну діяльність.Вивчення практики застосування слідчими норм права і розроблення пропозицій щодо вдосконалення законодавства України.Забезпечення підбору, розстановки і виховання кадрів для слідчих підрозділів, підвищення їх кваліфікації та професійної майстерності.Організація відповідно до КПК України та законів України розгляду і вирішення скарг і заяв громадян, які надходять у зв’язку з проведенням досудового розслідування кримінальних правопорушень.

Ключевая информация

Впевнений користувач Microsoft Office, ресурсів Internet. Вільне володіння українською та російською мовами, англійська зі словником.

Особисті якості:

Самоорганізованість, спрямованість на результат, грамотна усна і письмова мова, комунікабельність, стресостійкість, акуратність.

Подобається навчатися новому, розвиватися та досягати поставлених цілей.

Легко знаходжу спільну мову з людьми.

Готова до переїзду в місто Павлоград.

Училась в 1 заведении

Донецький юридичний інститут МВС України

Спеціалізація правознавство (юрист)

Донецьк, 2009

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

продвинутый

Украинский

родной

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач Microsoft Office, ресурсів Internet

Цель

Отримання перспективної та стабільної роботи, особисте професійне зростання

Вікторія

Юрист

Павлоград

Готов переехать: Днепр

25 000 грн.

36 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад