Работал в 2 компаниях   4 года 7 месяцев

Строительство, FMCG

Головний інженер проекрів

ТОВ «ДЖЕНЕРАЛ ПРОЖЕКТ КОМПАНІ»

Строительство

4 года 5 месяцев

04.2020 - по настоящее время

ДОСВІД РОБОТИ: 2020-2023 ТОВ «ДЖЕНЕРАЛ ПРОЖЕКТ КОМПАНІ» ГІП у цій компанії. (зараз немає об’єктів» 2016-2018 - ГІП-головний інженер проектів ТОВ "УКРБУД Девелопмент" 2015-2016- -ГІП-головний інженер проектів ТОВ "Досвід2002" в проектно-будівельній компанії ТЦ Епіцентри К5, К6, К8, Івано-Франківськ, Одеса, Чернівці. НОВУС вул. Іоана Павла ІІ м Київ. 2014 -2015- Г І П ТОВ "АРХІМІСТО" (ПРОЕКТУВАННЯ) і «Майстерня Да Вінчі» 2013-2014 –ГІП - головний інженер проектів ТОВ "ЄВРОТЕХНОЛОГІЇ. Будівництво об'єкту «Ринок-Десна», 2011-2012 Головний інженер і ГІП ТОВ "Медбуд" проектування та реконструкція корпусів, інженерних мереж в Національний Інститут Рака. м.Київ. 2007-2010- Зам. Генерального директора з будівництва ЧПТФ "ЮСІ" Проектування та будівництво ТРЦ «Роксолана» . 2006-2007- Головний інженер і ГІП . Проектування та будівництво та здача в експлуатацію «Комплекс по зберіганні та переробці зерна (елеватор) СМТ Орелька, Лозівського району, Харьківської області». 2005-2006- Головний інженер.ТОВ СТС.Будівництво табачної фабрики «Філліп Морис» м. Харьків. 1998-2000- Головний інженер . Будівництво готельного комплексу готель Одесса. 1995-1997- Зам. Генерального директора та ГІП - головний інженер проектів . Проектування та будівництво ТРЦ Nikolsky,вул. Пушкінська, 2а, центр м.Харків &n

Головний інженер проектів. ТОВ «ДЖЕНЕРАЛ ПРОЖЕКТ КОМПАНІ» і ГІП

ТОВ «ДЖЕНЕРАЛ ПРОЖЕКТ КОМПАНІ»

FMCG

4 года 6 месяцев

03.2020 - по настоящее время

Ключевая информация

КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ сертифікат Г І Па СС3 і печатка. Серія АР. № 006631. Розробка на всіх стадіях проектів об'єктів енергопостачання (електропостачання, газопостачання, теплопостачання), інших лінійних об'єктів інженерно-транспортної інфраструктури, систем опалення, вентиляції та кондиціонування, водовідведення та каналізації, зв'язку, автоматизації та сигналізації, створення та забезпечення технологічних процесів виробництва, відповідно до призначенням об'єкта, забезпечення звукоізоляційних і акустичних характеристик об'єктів, безпеки експлуатації відповідно до ДБН В.1.2-14-2009. Розробка розділів проекту пов'язаних з організацією виробничого процесу будівництва і іншими питаннями технологічного забезпечення будівництва будь-яких об'єктів промислового та цивільного призначення, що проектуються згідно з вимогами чинного законодавства, зокрема ДБН А.3.1-5-2009Керівництво та / або координація розробки розділів проектної документації будь-яких об'єктів промислового та цивільного призначення на усих стадіях проектуванняРозробка проектної документації на усіх стадіях проектування будь-яких об'єктів промислового та цивільного призначення Комп'ютером володію Начало формыКонец формыволодію вільно працюю в програмі AUTOKAD , Autodesk Revit, АВК-5, Office, Word, internet Explorer, Exel, ПДФ АВК 5 та інші. Професійні навички:Начало формыКонец формыГ І П Головний інженер проекту -10 років досвіду. Володіння мовами: Словацька, Чешська. Українська, Російська – вільно Англійська, вільно читаю і розумію.

Учился в 1 заведении

ПДАБ і А (ДІБІ) Придніпровська державна академія будівництва і архітектури) Факультет ПЦБ інженер -будівельник.

Факультет ПЦБ інженер -будівельник.

Дніпро, 1980

Владеет языками

Украинский

продвинутый

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Я Українець

Курсы, тренинги, сертификаты

Науково -методичний центр проектувальник (Україна. Київ.)

Київ, 2013

Науково -методичний центр проектувальник (Україна. Київ Рік примання сертифіката 2013. Переатестація 03.10.2018року.  Інженерно - будівельне проектування. (Спеціальний модуль технологія будівельного виробництва.)  КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ сертифікат Г І Па СС3  і   печатка. Серія АР. № 006631.

Дополнительная информация

Свій розділ

Приймаю участь у проходженні експертизи: контролюю та передаю проекти, в Держекспертизу і отриманням зауважень, та їх зняття;Керую проектом на усіх стадіях проектування. Контролюю якість і терміни виконання проектування АР, КБ, КМ, ТХ, ГП, ПС , ПГ, інженерних мережі внутрішні і зовнішні ВК, ОВ, ЕТР, ПС , ПГ і слабкострумні (радіо, телефон, інтернет, відеоспостереження, контроль доступу). ГІП- я відповідаю перед законом за якість проекту, підписую всі розділи, ставлю свою печатку, та прикладаю свій сертифікат СС3, складаю і веду графіки виконання проектних робіт, та вимагаю своєчасність і відповідність ДБН його випуску розділи що не відповідають ДБН та ДСТУ я не підпишу, а поверну на виправлення проектного розділу.- відповідаю за роботу проектної групи;- відповідаю за завантаження проектної групи;- контролюю термін видачі проекту;- видаю завдання для роботи суміжників, перевіряю видані ними розділи підписую їх як що вони відповідають ДБН та ДСТУ, та ставлю свій підпис, сертифікат і печатку. Контролюю якість і терміни виконання проектування розділів АР, КБ, КМ, ТХ, ГП, ПС , ПГ, інженерних мерех ВК, ОВ, ЕТР і слабкострумних мереж внутрішних і зовнішних. Сам складаю ПОБ і ПВР, технологічні карти. Наносю га ГП напрямок мереж відповідно ТУ. При виконання РП сам виконую зведений план зовнішних мереж.

Микола Іванович

Головний інженер будівельних проектів

Киев

Деснянский район

50 000 грн.

61 год

полная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа, в офисе/на месте

Обновлено 1 месяц назад