Работал в 5 компаниях   22 года 2 месяца

Строительство, Промышленность и Производство

Механік

ТОВ Мостобудівельна механізація

Строительство

1 год 11 месяцев

10.2022 - по настоящее время

Головний механік

ТОВ Монтажспецконструкція

Строительство

7 месяцев

09.2021 - 04.2022

Це підприємство об'єднало в собі обов'язки і досвід роботи на попередніх двох.

Начальник транспортного відділу

ТОВ Інваріант

Промышленность и Производство

7 лет 1 месяц

09.2014 - 10.2021

Організація роботи транспортного відділу. Контроль за дотриманням водіями і працівниками служби трудової та виробничої дисципліни, виконання ними посадових інструкцій, правил та норм охорони праці, виробничої санітарії і пожежної безпеки. Координація дій співробітників та взаємодія з іншими підрозділами підприємства. Організація виробничіх робіт та управління персоналом з таких видів робіт як: технічне обслуговування, поточні, середні та капітальні ремонти, аварійні ремонти, експертні обстеження та випробовувуння. Ведення та облік технічної, бухгалтерської документації та з охорони праці, підготовка наказів та звітів, ведення журналів, складання річних та помісячних графіків тех. обслуговування, ремонтів та їх дотримання. Контроль співробітників за експлуатацією обладнання. Закупівля і контроль використання ПММ, запасних частин та витратних матеріалів (списання). Проведення інвентарізації основних фондів, визначення застарілого устаткування, яке потребує ремонту, складання відомостей дефектів та планування кошторису. Випуск автомобілів та спец. техніки на лінію, облік використання робочого часу. Проведення діагностики і страхування транспортних засобів. Перелік автотранспорту який обслуговували: Тягачі сідлові МАЗ, напівпричепи МАЗі САМРО, самоскиди КАМАЗ, бортові КАМАЗ, МАЗ, вантажопасажирські ГАЗель, мікроавтобус Мерседес, ГАЗ тех. допомога, автопідйомник ЗИЛ, екскаватори АТЛАС, Гидромек, віброкатки, вібротрамбовки, компрессори тощо.

Головний механік

ТОВ Інкорпорація

Строительство

15 лет

10.2006 - 10.2021

Організація роботи електро-механічного підрозділу. Контроль за дотриманням працівниками служби трудової та виробничої дисципліни, виконання ними посадових інструкцій, правил та норм охорони праці, виробничої санітарії і пожежної безпеки. Координація дій співробітників та взаємодія з іншими підрозділами підприємства. Організація виробничіх робіт та управління персоналом з таких видів робіт як: технічне обслуговування, поточні, середні та капітальні ремонти, аварійні ремонти, монтаж/демонтаж та транспортування, експертні обстеження та випробовувуння. Ведення та облік технічної, бухгалтерської документації та з охорони праці, підготовка наказів та звітів, ведення журналів, складання річних та помісячних графіків техобслуговування та ремонтів їх дотримання. Контроль співробітників за експлуатацією обладнання. Закупівля і контроль використання ПММ, запасних частин та витратних матеріалів (списання). Проведення інвентарізації основних фондів, визначення застарілого устаткування яке потребує ремонту, складання відомостей дефектів та планування кошторису. Перелік споруд і обладнання яке обслуговувалось: цех з виготовлення м/к, ремонтно-механічний цех, фарбувальний цех, складські приміщення, вантажопідіймальні механізми (крани мостового типу 5,10,20т, кран-балки 3т, козловий кран 20т, лебідки механічні та електричні, крани гусеничного типу МКГ СКГ 25 - 100 т, пневмоколісні 10 - 25т), сверлильні станки, гільотини, пресси, вальці, пили, токарні верстати та багато іншого.

Майстер з ремонту обладнання

АрселорМиттал Кривой Рог

Промышленность и Производство

4 года 7 месяцев

03.2002 - 10.2006

Експлуатація та ремонт обладнання дробільно-сортувальної фабрики

Ключевая информация

На сьогодні я маю понад 18 років стажу на керівних посадах підприємств, де очолював транспорний відділ в якості головного механіка. Маю аналітичний склад розуму та організаторські навички. Вмію працювати з великим об'ємом інформації в режимі багатозадачності, цілеспрямований, порядний, відповідальний, працьовитий, комунікабельний, а головне - вмію і люблю навчатись новому. Володію ПК. Хочу отримати перспективну, цікаву, стабільну та високооплачувану роботу в компанії, де я зможу реалізувати свій робочий потенціал.

Учился в 1 заведении

Криворізький гірничій технікум криворізького технічного університету

Електро-механічний, експлуатація та ремонт гірничого електромеханічного обладнання та автоматичних пристроїв

Кривий Ріг, 2000

Курсы, тренинги, сертификаты

• Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання

Кривий Ріг, 2018

• Правила охорони праці на автомобільному транспорті НПАОП 0.00 – 1.62 – 12

Кривий Ріг, 2018

• Допуск до 1000В 4гр електробезпеки в якості адміністративно технічного персоналу

Кривий Ріг, 2018

• Загальні правила охорони прац

Кривий Ріг, 2018

Віталій Олександрович

Головний механік , начальник транспортного відділу , майстер, механік , начальник дільніці

Кривой Рог

43 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад