Работала в 4 компаниях   25 лет 11 месяцев

Негосударственные организации / NGO, Медицина и Здравоохранение

Фахівець з підтримки проекту

HIA-Hungary

Негосударственные организации / NGO

8 месяцев

11.2023 - 07.2024

Робота з бенефіціарами по програмі МПСА енумератором протягом кількох тижнів.Далі працювала в проекті Assess and Assist (C4P) на посаді Project Support Officer. Робота включала в себе реєстрацію бенефіціарів на додаткову грошову допомогу по загальним програмам так і по програмі Child Protection.Реєстрація відбувалась з виїздами в Херсонську,Донецьку,Харківську,Запорізьку та Львівську області.А також робота з офісу з подальшою оброкою данних зареєстрованих бенефіціарів.Така посада включає планування та організацію своєї роботи,
дотримання встановлених процедур і стандартів якості.
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Дотримання корпоративної культури та цінностей.

Медична сестра ЦПМСД

КНП ЦПМСД м Слов?янськ

Медицина и Здравоохранение

4 года 2 месяца

10.2019 - 12.2023

Робота з хворими пацієнтима,виписка електронних рецептів,електронних направлень,забір аналізів,видача довідок,допомога лікарю на прийомі,заповнення електронних та паперових журналів медичної документації.

Медичний працівник

Обласна дитяча лікарня

Медицина и Здравоохранение

6 лет 8 месяцев

02.2013 - 10.2019

Реанімація та інтенсивна терапія дітей від 0 та дорослих дітей до 18 років .Постановка в/в катетерів,всі види іньекцій,постановка крапельниць,догляд за тяжкохворими.Асестування лікарю при реанімаційних заходах,інтубації,ШВЛ та надання невідкладної допомоги.

Медична сестра в відділенні хірургії ,згодом-в відділенні реанімаціі(дорослі)

Вузлова лікарня на ст Слов‘янськ

Медицина и Здравоохранение

14 лет 4 месяца

10.1998 - 02.2013

Догляд за хворими в післяопераційний період, після ГПМК,інфарку міокарда,всих видів отруєння.Володію всьома видами іньекцій.Проведення за призначем перев’язок у вечірній час,робота на посту.Надання невідкладної допомоги,асестування лікарю при анестезї .Робота з апаратами:ШВЛ,інфузомат,ЕКГ.

Ключевая информация

Робота з різновіковими пацієнтами,які потребують медичноїї та соціальної допомоги.Робота з документами та компьютерними програмами. Ведення журналів звітності та звітів в електронному варіанті.Планування профілактичних заходів. Є досвід праці з людьми,яки пережили стресси,горе,втрату та насильство в сім‘ї.Доводилось працювати і перенаправляти до спеціалістів людей з ПНПР розладами.

Училась в 1 заведении

Медичний Коледж м Костянтинівка

сестринська справа

Костянтинівка, 1998

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Психологїчна підтримка та медикосоціальна допомога і ведення людей з ПНПР розладами. Курс заснований керівництвом mgGAP.Маю Сертифікат.

Кременчук, 2023

Діагностика і допомога хворим з психічними розладами(депресія,стес,горе,суіцідальні схильності).Методи кумунікаціі з такими хворими та їх ведення.

Stop the bleed

Львів, 2023

Оцінка стану потерпілого.Надання невідкладної допомоги при обширних кровотечах при пораненні,накладання турнікету,давлячої пов?язки на рану,тампонада рани при кровотечі,правильність застосування оклюзійних наліпок.Подальше транспортування потерпілого.

Підтвердження вищої медичної кваліфікації

Краматорськ, 2021

Вища медсестринська кваліфікація

Курси підвищення кваліфікаціі.

Краматорськ, 2017

Підтвердження вищої медсестринської категорії.

Інтенсивна терапія

Донецьк, 2012

Атестація з першої категорії на вищу при інституті.

Підвищення категорії

Ясинувата, 2005

Отримала другу медсестринську категорію

Дополнительная информация

Про себе

Охайна,комунікабельна,дотримуюсь етики та деонтологіі при роботі з людьми і взагалі в колективі.Згодна навчатися і засвоювати новий матеріал. З бажання працювати у перспективній компанії почала займатися на курсах по англійській мові.Прагну працювати в гуманітарній організації і мати змогу допомагати вразливим категоріям населення.

Ольга Григорівна

Працівник NGO

Славянск

45 лет

полная занятость

Обновлено 3 дня назад