Работал в 6 компаниях   12 лет 11 месяцев

Негосударственные организации / NGO, Торговля розничная / Retail, FMCG

Волонтер

ГО “ Сталий Розвиток”

Негосударственные организации / NGO

8 месяцев

02.2022 - 10.2022

Евакуація населення з зони бойових дій ( Харків, Харківська область). Адресна допомога населенню ( їжа, ліки). Закупівля продуктів харчування, логістика, ведення складу, звітність. Вирішення питань співпраці з іншими волонтерськими організаціями.

ФОП

фоп

Торговля розничная / Retail

6 лет 5 месяцев

09.2015 - 02.2022

Виготовлення тех. паспортів на нерухомість, оцінка нерухомості Продаж. Самостійний пошук клієнтів, холодні дзвінки, проведення переговорів щодо співробітництва. Робота з ріелторами та великими агентствами нерухомості. Досягнення: Частка ринку містом Харків близько 7%.

Територіальний менеджер з продажу

Колбіко

FMCG

1 год 4 месяца

03.2014 - 07.2015

Збільшення кількісної та якісної дистрибуції. Збільшення обсягу продажу на закріпленій території. Робота із торговими командами. Підбір, навчання співробітників, контроль поставлених цілей та завдань. Розробка мотиваційних програм для торгового персоналу.Досягнення: збільшення активної клієнтської бази у 1,5 раза.

Спеціаліст відділу оптових продажів

ТОВ ПФ «Віола»

FMCG

2 года 7 месяцев

06.2012 - 01.2015

Спеціаліст відділу оптових продажів (кондитерський напрямок).Виконує ключові показники ефективності. Побудова єдиної якісної дистриб'юторської системи. Збільшення кількісної та якісної дистрибуції. Розробка мотиваційних програм для торгового персоналу. Робота із торговими командами. Маршрутизація, аналітика, адміністрування.Досягнення: Створення торгової команди з нуля. Вихід на ринкок з новим продуктом. 100% представленість у сегменті.

Фахівець розширення ринків збуту відділу дивізійного продажу

ПАТ "Оболонь"

FMCG

9 месяцев

03.2011 - 12.2011

Побудова єдиної якісної дистриб'юторської системи. Робота із торговими командами. Виконання плану Вторинних Продажів (ВП). Збільшення обсягу продажу на закріпленій території. Розробка мотиваційних програм для торгового персоналу.Досягнення: оптимізація роботи торгової команди.

Теріторіальний менеджер

ПрАТ "Міллер Брендс Україна"

FMCG

2 года 5 месяцев

06.2009 - 11.2011

Побудова єдиної якісної дистриб'юторської системи.Робота з дистриб'юторами (ВП, ВП, дебет, залишки). Підбір, навчання співробітників, контроль поставлених завдань та цілей. Збільшення обсягу продажу на закріпленій території. Збільшення кількісної та якісної дистрибуції. Розробка мотиваційних програм для торгового персоналу.Досягнення: "захоплення" ринку, домінування в сегменті. Зміна дистриб'юторів, оптимізація роботи.

Ключевая информация

Активність, комунікабельність, оптимізм, уміння долати труднощі, цілеспрямованість, зібраність, ініціативність, морально стійкий, позитивно мислячий лідер.

Учился в 1 заведении

ДУЕТ

технологія харчування

Донецьк, 2002

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

свободно

Украинский

свободно

Дополнительная информация

Громадська діяльність

З початку вторгнення, я зрозумів що потрібно щось робити, там і з тими ресурсами, які були на даний момент. З друзями почали допомагати людям. Евакуація з гарячих точок, допомога продуктами харчування та ліками. Створили свою громадську організацію. Вся допомога здійснювалася за пожертви приватних осіб, простих людей. З 2015 року сам є переселенцем, так що теж знаю о потребах та проблемах переселнців. Маю досвід роботи у волонтерській організації. Знаю цю "кухню" зсередини (проблеми, потреби і так далі). Доводилося спілкуватися з різними категоріями населення, надавати моральну підтримку, людям, які опинилися у важкому становищі..Також є величезний довоєнний досвід, управління проектами. Організація взаємодії між підрозділами та відділами. Робота з командами та людьми. Я працював у продажах, у тому числі й на керівних посадах. Це дуже хороша школа з управління, колосальний досвід комунікацій як усередині колективу, так і з іншими категоріями людей та організацій. Маю організаторські здібності, відповідальний, стресостійкий.

Сергій

Соціальний працівник

Киев

30 000 грн.

44 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 недели назад