Работала в 7 компаниях   10 лет 8 месяцев

Государственный сектор, Образование, Негосударственные организации / NGO, АПК (Агропромышленный комплекс)

Директор

КП "Центр розвитку та інвестицій" Уманської міської ради

Государственный сектор

8 месяцев

01.2024 - по настоящее время

Основна діяльність Центру:

залучення інновацій та інвестицій, пошук матеріальних, фінансових ресурсів та можливостей, реалізація грантових проєктів, спрямованих на відбудову та розвиток громади.

Досягнення за 6 місяців діяльності Центру:

Реєстрація та запуск підприємства, набір та запуск команди (2 проєктних менеджери, бухгалтер, комунікаційний менеджер), запуск соціальних мереж, розробка бренд буку, прийняття управлінських рішень, визначення стратегічних напрямків розвитку підприємства.

КП «Центр розвитку та інвестицій» та місто Умань стало учасником Європейської асоціації місцевої демократії.

Отримали грант на суму 110 000 грн. для проєкту: «Вдосконалення навичок сортування сміття у школярів Уманської громади шляхом впровадження цифрового рішення Greenbin.app».

Отримали грант на суму 182 000 грн для проєкту: «Табір відновлення для ветеранів бойових дій, інвалідів та сімей загиблих учасників Уманської громади»

Отримали грант на суму 739 651 грн. від фонду Енергоефективності «Капітальний ремонт покрівлі багатоквартирного житлового будинку (ОСББ «Автомобілістів 30А»), програма «ВідновиДім».

Отримали грант на суму 1 000 000 грн. від фонду Енергоефективності «Встановлення сонячних панелей на багатоквартирному будинку (ОСББ «Озон-Умань»), програма «ГрінДім»

Отримали грант на суму 15 000 EUR на проєкт «Реінтеграція ветеранів шляхом створення спеціалізованого простору (HUB) в Уманській громаді»

Консультант, спеціаліст з написання та адміністрування грантових проєктів

Грантові можливості

Образование

1 год 7 месяцев

02.2023 - по настоящее время

Надаю консультації щодо участі у грантових конкурсах, моніторинг, написання грантових заявок, проєктів, адміністрування грантових проєктів: координація, підготовка проміжних, фінальних, фінансових звітів, навчання, вебінари, семінари, проведення воркшопів для команд та на заходах.

З листопада 2023 року - співпрацюю із Уманська філія Черкаського обласного центру зайнятості, надаю консультації щодо написання бізнес-планів та грантів на «Власну справу» від Є-робота для підприємців, ветеранів та членів їх сімей.

Понад 20 діючих підприємців міста Умань та Уманського регіону, та тих, хто хоче розпочати власну справу отримали грант з моєю допомогою.

Співпраця із «Центр розвитку КСВ» - проведення лекцій на тему: «Шляхи залучення фінансування на розвиток бізнесу».

Співпраця із БФ «Право на захист» - проведення лекції на тему: «Грантові можливості для ВПО».

Проведення воркшопів з проєктного менеджменту для студентів та школярів Черкаської області в рамках програми «Державотворець» та обласного молодіжного форуму «Стійкість.Міць.Черкащина».

Керівник грантового відділу

Save Ukraine

Негосударственные организации / NGO

5 месяцев

11.2022 - 04.2023

- організація роботи грантового відділу: планування, звітування, постановка завдань, контроль виконання завдань.

- моніторинг грантових конкурсів та можливостей.

- формування концептуальних пропозицій та проектів.

- написання та подача заявок.

Координатор грантових проектів

Українська плодоовочева асоціація.

АПК (Агропромышленный комплекс)

2 года 1 месяц

05.2020 - 06.2022

Координування та ведення грантових проектів.

1. «Безпечність харчових продуктів», USAID:

- ведення обліку учасників;

- збір необхідних підтверджуючих документів;

- контроль дотримання правил та положень програми учасниками, обіг документів;

- підготовка фінансових та технічних звітів;

2. «Покращення можливостей торгівлі плодоовочівництвом у регіонах Європи та Центральної Азії», ФАО: підготовка технічного та фінансового звітів.

Пошук грантових можливостей для асоціації, написання та подача проєктних заявок.

Спеціаліст із розвитку ринків

Продовольча сільськогосподарська організація (ФАО)

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 6 месяцев

11.2019 - 05.2021

Підтримка Грузинської асоціації виробників молока в організації молочного конгресу в Тбілісі, включаючи: розробку програми молочного конгресу; консультації в підборі міжнародних експертів, виробників та постачальників товарів в сфері молочного тваринництва, які можуть бути зацікавлені в участі у Конгресі. Запрошення міжнародних експертів для участі в якості доповідачів у Молочному конгресі; Просування події у професійних медіа ресурсах та соціальних медіа групах. Забезпечення щоденних публікацій новин на ринку молочної галузі на веб-сайті georgiandairy.org (російською мовою);

онлайн-допомога адміністративному помічнику Грузинської асоціації: моніторинг роботи, створення системи обліку, донорська та грантова звітність.

Розробка та впровадження навчальної програми онлайн для виробників молока Грузії «Сходинки молочного бізнесу» https://www.georgiandairy.education/

Діяльність в плодоовочевому напрямку: допомога плодоовочевій асоціаціі в підготовці документів для підписання грантової угоди з донорською організацією; щоденний моніторинг новин плодоовочевого ринку з різних країн за межами Східної Європи; вивчення світової практики щодо протоколів безпеки продукції та працівників переробників та виробників в умовах COVID-19;підготовка звіту про дослідження впливу Covid-19 на плодоовочевий бізнес в Узбекистані, Грузії, Молдові, Україні, Таджикистані. Щотижневий моніторинг зміни цін на овочі та фрукти та підготовка звіту про причини їх підвищення або зниження;

Менеджер по роботі з клієнтами, координатор, помічник, менеджер з маркетингу

Dykun Global Consult

АПК (Агропромышленный комплекс)

6 лет

07.2013 - 07.2019

Жовтень 2018 – липень 2019 – координатор проекту Dairy Global Experts.

Напрямки діяльності та досягнення: розробка організаційної структури, посадових обов’язків, визначення цілей та продуктів компанії, відділів та окремих посад, підбір, навчання та розвиток персоналу. Забезпечення комунікаційних потоків між персоналом та відділами компанії. Розробка, впровадження та контроль виконання мотиваційної системи працівників. Контроль фінансового відділу (планування надходжень та видатків в місячному, тижневому та щоденному ритмі). Ведення та контроль ключових клієнтів та проектів. Робота з розвитку ринків.

Розробка та впровадження нових напрямків, послуг та продуктів на ринках, вихід на нові ринки:

Запуск агрономічних послуг;

Запуск консалтингових послуг в м’ясному тваринництві;

Розробка проекту «Центр ветеринарного обслуговування» та його впровадження в Республіці Казахстан.

9 лютого 2015 р. – жовтень 2018 р. – координатор Консультаційного центру Dairy Global Experts (Dykun Global Consult).

Основні функції на посаді: координування роботи консультантів на молочних та м’ясних фермах в Казахстані, Грузії, Узбекистані. Постійна комунікація з діючими та потенційними клієнтами. Розробка комерційних пропозицій відповідно до напрямків діяльності компанії, розробка та реалізація навчальних програм для керівників та спеціалістів МТФ. Організація зустрічей. Робота з розвитку нових ринків, формування баз даних клієнтів та партнерів. Маркетинг та піар. Організація та проведення 4-х молочних конференцій в Казахстані. Організація участі компанії у міжнародних та національних виставках та подіях.

27 березня 2014 р. – грудень 2017 р. (Dykun Global Consult) помічник віце-президента Асоціації виробників молока.

Досягнення: здобула навички планування та делегування, визначення пріоритетності завдань та прийняття управлінських рішень, дотримання дедлайнів, тайм-менеджмент, ділове листування, організація зустрічей та поїздок для керівника, планування та вивільнення особистого часу керівника.

27 березня 2014 р. – 6 лютого 2015 р. (Dykun Global Consult) – менеджер по роботі з клієнтами «Асоціація виробників молока».

Напрям діяльності: організація семінарів для фермерів України, дзвінки, організація графіків індивідуальних зустрічей з потенційними учасниками асоціації, CRM та їх залучення до Асоціації.

1 липня 2013 р. – 23 березня 2014 рік – менеджер з маркетингу у проекті RealTours (Dykun Global Consult) – аграрний туризм.

Напрям діяльності: розробка та організація навчальних спеціалізованих турів по тваринництву, рослинництву в Україні для іноземних фермерів із США, Франції, Німеччини, Бразилії. Робота гідом під час туру та екскурсій на фермах.

Грант-менеджер

Dairy Global Experts (Dykun Global Consult)

АПК (Агропромышленный комплекс)

2 года 6 месяцев

01.2017 - 07.2019

Координація та реалізація грантових угод компанії із Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО), Європейським банком реконструкції та розвитку (EBRD), Агенством США з міжнародного розвитку (USAID) по наступних проектах:

Покращення якості та безпеки харчових продуктів шляхом нарощування потенціалу в молочному секторі Грузії, в рамках якого були організовані та проведені навчальні модулі в Україні та Грузії, медіа-тур для журналістів, Молочний конгрес.

Два консалтингових проекти по ветеринарно-зоотехнічних рішеннях для молочних ферм в Казахстані.

Консалтинговий проект по ветеринарно-зоотехнічному рішенню для відгодівельної площадки в Узбекистані.

«Due diligence» бізнес-плану м’ясо-молочної ферми у Вірменії.

По кожному із цих проектів:

Підготовка проєктних заявок

Грантовий менеджмент проєктів для забезпечення успішного виконання грантових проєктів. Повна організація та виконання субгрантових контрактів

Консультування команди щодо вимог грантодавців та організація команди для виконання грантових вимог.

Підготовка наративних та фінансових звітів по проєктах, комунікація із грантодавачами, системне подання звітності по стану проекту.

Системний пошук нових грантових можливостей, створення портфоліо компанії та матриці грантів компанії для залучення та пошуку нових грантів.

Ключевая информация

Користувач: Outlook (Office 365), SharePoint, Terrasoft, MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Publisher), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome) і графічними редактором (PhotoShop CS3 Lite), InShot, VN, Microsoft Office, Zoom, Mailerlite, MailChimp.

Водійські права: категорії В.

Училась в 1 заведении

Уманський національний університет садівництва

Менеджмент зовнішньо-економічної діяльності

Умань, 2014

Владеет языками

Английский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Курс письменницької майстерності, сторітелінгу та сценаристики в школі письменницької майстерності і копірайтингу «РИБА»

2022

Онлайн курс по розвитку і веденню бренду «Brand Father», маркетинг агенство Fedoriv

2020

Навчальний курс «Повна технологія найму і залучення персоналу», Performia.

2019

Онлайн-вебінар «Філософія компанії», Performia.

2019

Приватні курси англійської з аграрним спрямуванням.

2015

Навчально-консультаційний семінар «Управління персоналом» (8 академічних годин)

2014

Навчально-консультаційний семінар «покращення навичків з проведення презентацій» (8 академічних годин)

2014

Учасник проекту «Школа громадського управління»

2012

Дополнительная информация

Особисті якості

Активна, комунікабельна, креативна, відповідальна, пунктуальна, цілеспрямована, орієнтована на досягнення результату. Доброзичлива, спокійна, наполеглива. Віддана справі, якою займаюсь. Завжди прагну до саморозвитку та самовдосконалення. Постійно навчаюсь, читаю, пишу вірші займаюсь спортом.

Альона Володимирівна

Керівник фандрейзингового відділу

Умань

80 000 грн.

31 год

полная занятость

Характер работы: гибридная

Обновлено 1 месяц назад