Работала в 5 компаниях   6 лет 11 месяцев

Торговля розничная / Retail, Недвижимость и Девелопмент, Образование, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Інтернет магазин

TOP HIT

Торговля розничная / Retail

3 года

08.2019 - 08.2022

Оброблення замовлення на площадках Rozetka, Епіцентр, HubberКонсультування кліентів по замовленнюСтворення замовлень на відправку в кабінеті нової пошти

Помічник керівника директор по клінінгу

Ftats sp ooo

Недвижимость и Девелопмент

1 год 4 месяца

08.2017 - 12.2018

присутність на нарадах, записування домовленостей, бізнес процесів.Контроль виконання домовленостей і бізнес процесів.Веддення ддс,звірка приходу готівки і витрати.Нарахування зарплати співробітникам.Виконання завдань від керівника, пошук інформації,перевіка завдань.Ведення статистики компанії.Контроль чистоти квартир, контроль покоївок, старших адмінітраторів, курьєрів..

менеджер по продажам

Школа Алекса Яновського

Образование

4 месяца

03.2017 - 07.2017

дзвінки кліентам, які залишили заявки, виявлення потреби, який курс підібрати клієнту; запрошення на вибінари і інформування клієнтів, про нові курси в школі;. Виконання плану продаж, робота в срм.

Менеджер з продажу

Хотел менеджмент Груп ЛЛС, ООО

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 2 месяца

05.2013 - 07.2014

ТзОВ «Хотел Менеджмент груп» готель «Міротель» , м. Трускавець.Посада: менеджер з продаж відділ маркетингу і продажФункціональні обов’язки: - надання інформації про готель та додаткові послуги по телефону гостям, бронювання номерів у програмі бронювання, а також виставлення рахунків та підтвердження броні гостям. Укладання Договору з туристичними компаніями.. Пошук нових партнерів в інших країнах серед туристичних компаній, авіакомпаній, профспілок, страхових компаній. Участь у туристичних виставках та тендерах. Організація інфо-турів для представників туристичних компаній усередині країни та інших країнах. Звірка з туристичними фірмами щодо надання послуг готелю. Контроль оплати за безготівковим та готівковим розрахунком від партнерів готелю. Формування бюджету поїздок на участь у туристичних та медичних виставках, а також аналітика продажу готелю. Замовлення залізничних та авіаквитків, готелів для гостей та відряджень співробітників компанії. Складання звітів з продажу послуг компанії.

Головний бухгалтер

медичний центр Східниця

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

08.2012 - 04.2013

оформлення первинної документації ( рахунок-фактури, накладні, АКТ виконаних робіт), введення у бухгалтерську програму. Звірка розрахунків з постачальниками та оплата згідно з ними рахунками за клієнтом банку.Робота у системі Клієнт-Банк. Підготовка та складання податкової звітності, звітності до фондів. Формування первинно-облікової документації по головній касі та здачі до банку виручки. Контролює авансові звіти. Відображення окремих фінансово-господарських операцій (матеріали, послуги тощо). Забезпечення порядку інвентаризації. Контроль та забезпечення правильності та своєчасності сплати податків та зборів.

Ключевая информация

  • Продажи корпоративных услуг
  • Физические лица
  • Образовательные услуги
  • Услуги для населения
  • Продажи по телефону
  • Интернет-продажи
  • Училась в 2 заведениях

    2022

    Тернопільська академія народного господарства

    Економіка і підприємство на ринку товарів і послуг

    Тернопіль, 2004

    Владеет языками

    Английский

    базовый

    Русский

    свободно

    Украинский

    родной

    Дополнительная информация

    Комп'ютерні навички

    впевнений користувач ПК: MsWord, Excel, 1С, Opera. MsOutlook

    Зеновія

    Менеджер з продажу

    Трускавец

    42 года

    полная занятость

    Обновлено 1 месяц назад