Работала в 4 компаниях   12 лет 10 месяцев

FMCG, Издательства и Полиграфия, Образование

Трейд-маркетолог

Приправка, ТМ

FMCG

1 год 11 месяцев

11.2015 - 10.2017

Приймала участь у розробці та проведенні активностей для дистриб’юторів та торгових точок. Забезпечувала наявність брендованого торгового обладнання та рекламної поліграфічної продукції на складі підприємства та його відправку дистриб’юторам згідно з заявками. Виконувала інші завдання керівника.

Помічник заступника директора з продажу

Приправка, ТМ

FMCG

1 год 3 месяца

08.2014 - 11.2015

Планувала робочий день керівника. Виконувала внутрішній документообіг відділу продажів з іншими відділами підприємства (підписання договорів з дистриб’юторами, оформлення відряджень, щомісячна звітність регіональних менеджерів). Виконувала інші завдання керівника.

Менеджер у видавничій діяльності

Друкарня ВОЛЬФ

Издательства и Полиграфия

3 года 1 месяц

06.2011 - 07.2014

Виконувала холодні дзвінки. Проводила презентації послуг друкарні та зразків виготовленої поліграфічної продукції. Контролювала повний цикл виконання замовлення: виконувала розрахунок вартості замовлення, підписання договору та інших супроводжуючих документів, контроль оплати, прийомка та затвердження макету, інформування клієнта про статус виконання замовлення, контроль доставки готового замовлення на адресу клієнта або до точки самовивозу. Вирішення конфліктних ситуацій. Приймала участь у виставках.

Оператор ПК Центру нових інформаційних технологій

Харківська національна академія міського господарства

Образование

6 лет 3 месяца

08.2004 - 11.2010

Виконувала набір, сканування та форматування великої кількості текстових документів. Робота з 1С: малоцінні швидкозношувані предмети (додавала нові, редагувала картки існуючих, робила списання, підготовка бази даних для інвентаризації). Виконувала інші завдання керівника.

Ключевая информация

Уважна, відповідальна, пунктуальна, комунікабельна, стресостійка, доброзичлива, швидко навчаюся новому. Володіння ПК: впевнений користувач.

Училась в 2 заведениях

Харківська національна академія міського господарства

Менеджмент

Харків, 2007

Харківський патентно-комп'ютерний коледж

Програмування

Харків, 2004

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

свободно

Ірина

Менеджер з продажу, оператор контакт-центру

Сахновщина

38 лет

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 2 месяца назад