Работал в 2 компаниях   10 лет 11 месяцев

Промышленность и Производство, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

Менеджер по роботі з клієнтами: продаж, закупівлі, логістика, реклама

ТОВ “Лідерсітка”, Київ, Одеса

Промышленность и Производство

9 лет 4 месяца

09.2009 - 01.2019

Менеджер з закупівлі зернової продукції,

Зернотрейдер-елеватор(ФОП), Одеса

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 5 месяцев

03.2007 - 08.2008

Ключевая информация

  • - Пройшов курси: Марафон GoIT з верстки та CSS, Марафон GoIT з 4 IT професій(дизайн, верстка, тестування, Project Manager, Марафон GoIT з QA тестування.

  • - Самостійно вивчав основи скриптингу та геймдизайну, маю великий досвід в ММОРПГ: Ultima Online, Ragnarok Online, Ways of History, Dota 2, Герої 3, та ін. Неодноразово був топом, гільдмастером, івентером, квестером, модератором та баг-репортером.
  • - Вмію працювати в офісних, текстових, дизайнерських програмах, електронних таблицях та базах даних, 1C, Excel, CRM, CMS, графічних та мультимедійних редакторах (фото і відео монтаж), соціальних мережах, месенджерах, файлових менеджерах.
  • - Маю поглиблені знання в психології. Завдяки цим знанням можу вибрати ефективну стратегію в співпраці з клієнтами, співробітниками, представниками інших організацій, створити ефективну рекламу, скорегувати корпоративну етику, розуміти як правильно мотивувати кожного для досягнення результату.
  • - Закінчив школу з поглибленим вивченням англійської мови(знання середні, Intermediate). Додатково вивчав право в ВМУРоЛ "Україна" з вересня 2006р. по лютий 2007р. (1рік 5 місяців). Підвищую свою кваліфікацію в сферах своєї діяльності, цікавлюсь науковими розробками та публікаціями, новітніми технологіями
  • - Стратегічно мислю, вмію планувати діяльність на далеку перспективу, аналізувати ризики та стратегії їх недопущення, вмію чітко і зрозуміло висловлювати свої думки. Маю підвищену стресостійкість в критичних ситуаціях. Маю високу ємпатію. Вмію прогнозувати майбутні тенденції, створювати з "0" нові напрямки та стратегії діяльності.
  • - Спокійний, цілеспрямований, відвертий, тактичний, комунікабельний.

Від нової роботи очікую:

  • - Досягнути цілей компанії по фінансам, розвитку, репутації. Проаналізувати та розвинути існуючі напрямки діяльності, створити нові напрямки і стратегії розвитку компанії. Налаштувати або покращити співпрацю команди для досягнення спільного результату компанії.

P.S. маюдодатковий досвід роботі, в різних суміжних сферах, маю намір працювати довготривало.

Учился в 2 заведениях

ВМУРоЛ “Україна”

Факультет психології, психолог

Киев, 2012

Національний університет харчових технологій

Механічний факультет, Інженер-конструктор

Киев, 2007

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

IT

2022

Пройшов курси: Марафон GoIT з верстки та CSS, Марафон GoIT з 4 IT професій(дизайн, верстка, тестування, Project Manager, Марафон GoIT з QA тестування.

Право

Киев, 2007

Додатково вивчав право в ВМУРоЛ "Україна" з вересня 2006р. по лютий 2007р. (1рік 5 місяців).

Глеб

Content \ Tester \ Game Tester

Киев

11 900 грн.

36 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 неделю назад