Работала в 5 компаниях   20 лет 2 месяца

Медицина и Здравоохранение, Государственный сектор, Другое

Фахівець з публічних закупівель /економіст

Комунальне підприємство “Комунальне некомерційне підприємство Лубенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги”

Медицина и Здравоохранение

1 год 8 месяцев

01.2023 - по настоящее время

ведення процедур закупівель, калькуляція платних послуг, розробка та складання штатних розписів, складання тарифікаційних списків, робота з первинною документацією ( оформлення рахунків та актів виконаних робіт на оплату послуг, контроль дебіторської заборгованості, оформлення договрів на проведення закупівлі ТМЦ та контроль їх виконання , контроль первинної документації з придбання ТМЦ), формування фінансової звітності до статистики та інших контролюючих органів , внесення даних на єдиний веб-портал використання публічних коштів ( e-data), робота на закупівельних майданчиках ( Zakupivli.pro) .Робота з програмами ІС-ПРО, електронний кабінет платника , Медок. Організація та проведення закупівель по грантових угодах, повне документальне оформмлення передачі благодійної допомоги по проведених закупівлях.На період відсутності головного бухгалтера - повне виконання його обов’язків

  • Планування та організація своєї роботи
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Головний бухгалтер

    Міжрайонна лабораторія Держпродмпоживмлужби

    Государственный сектор

    4 года 10 месяцев

    02.2018 - 12.2022

    Організація та ведення бухгалтерського обліку бюджетної установи ( державний бюджет) відповідно до ПСБО та чинного законодавста, робота з первинними документами, придбання ТМЦ , облік основних засобів, проведення інвентаризацій, контроль розрахунків з постачальниками та замовниками, робота з казначейством по реєстрації документів на проведення оплати за придбані товари та послуги згідно до чинного законодавства. Підготовка та здача квартальної та річної звітності, як до казначейства так і до податкових органів. Узагальнення інформації в регістрах бухгалтерського обліку. Підготовка розрахунків до кошторису установи та формування кошторису і змін до кошторису. Підготовка до затвердження штатних розписів , ведення кадрового та військового обліку працівників. Внесення даних до особистого кабінету на платформі Prozorto, e data. Робота з реєстрації податкових накладних та здача звітності по ПДВ, неприбуткові організації. Робота з реєстраторами розрахункових операцій.Впевнений користувач ПК, робота з програмами ІС-ПРО, по казначейству Мережа, СДО, Е-звіьність, електронний кабінет платника , Медок, проведення платежів через клієнт-банк.

  • Ведення повного обліку фінансової діяльності компанії
  • Контроль за бюджетуванням та фінансовим плануванням
  • Підготовка і подання фінансової звітності
  • Контроль за дотриманням фінансового законодавства
  • Організація роботи бухгалтерського відділу
  • Розробка внутрішніх фінансових політик та процедур
  • Консультування керівництва з фінансових питань
  • Економіст з бухгалтерського обліку

    Лубенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги

    Медицина и Здравоохранение

    5 лет 4 месяца

    10.2012 - 02.2018

    Робота з казначейством по реєстрації та проведенню платежів, формування та здача звітності бюджетних установ, взаємодія з фінансовим управлінням по проведенню платежів, фінансуванню та здача звітності.Підготовка штатних розписів , узагальнення даних в регістрах бухгалтерського обліку всіх господарських операції установи . Контроль за дотриманням вимог чинного законодавства Украни при здійсненні господарських операцій.

    Бухгалтер (сумісництво)

    Комунальне підприємство міської ради "Лубенська рятувальна станція"

    Другое

    5 лет 5 месяцев

    09.2012 - 02.2018

    Єдиний бухгалтер з ведення бухгалтерського обліку комунального підприємства - від первинних документів з оприбуткування та списання ТМЦ, розрахункові операції, облік основних засобів, нарахування заробітної плати до здачі звітності в контролюючі органи та закриття звітних періодів. Ведення кадрового обліку. Контроль за дотриманням вимог чинного законодавства Украни при здійсненні господарських операцій.

  • Планування та організація своєї роботи
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • головний бухгалтер

    Приватне підприємство та ведення ФОП на різних системах оподаткування

    Другое

    8 лет 1 месяц

    08.2004 - 09.2012

    Організація та ведення бухгалтерського та податкового обліку в приватних підприємствах та ведення обліку у фізичних осіб-підприємців на різних системах оподаткування.

    Училась в 1 заведении

    Київський авіаційний університет

    Бухгалтерський облік та аудит

    Київ, 2004

    Оксана Миколаївна

    Бухгалтер, головний бухгалтер

    Лубны

    43 года

    полная занятость, неполная занятость

    Характер работы: удаленная работа

    Обновлено 1 день назад