Работала в 2 компаниях   3 года 9 месяцев

Другое

Секретар

КП Центр поводження з тваринами

Другое

2 года 9 месяцев

02.2019 - 11.2021

Володіння компютером на рівні впевненого користувача, прийом вхідних дзвінків, прийом та контроль за вхідною-вихідною документацією, електроною поштою, копіювання, сканування, зшивання документів, робота з оргтехнікою, контроль за наявністю необхідних матеріалів для роботи. Досвід роботи з клієнтами. Оформлення документації, підготовка маршрутів слідування згідно звернень населення.

Оператор по роботі з клієнтами

Страхова компанія "ІНГО Україна"

Другое

10 месяцев

04.2013 - 02.2014

Підготування документів (договорів страхування) та інша спеціалізована допоміжна офісна діяльність. Консультація застрахованих осіб щодо страхових послуг. Проводила аргументовані бесіди з потенційними і постійними клієнтами з метою продовження договорів страхування

Ключевая информация

Володіння компютером на рівні впевненого користувача, прийом вхідних дзвінків, прийом та контроль за вхідною-вихідною документацією, електроною поштою, копіювання, сканування, зшивання документів, робота з оргтехнікою, контроль за наявністю необхідних матеріалів для роботи. Досвід роботи з клієнтами. Контроль та виконання звернень від населення, контакт центр, виконкоми, УГЛ.

Училась в 1 заведении

Криворізький державний педагогічний університет

Кривий Ріг, 2018

Вікторія

Секретар, диспетчер

Кривой Рог

51 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад