Работал в 3 компаниях   1 год 3 месяца

Транспорт и Логистика, IT, Фармацевтика

Тестувальник мобільних додатків

Avtologistika

Транспорт и Логистика

4 месяца

07.2023 - 11.2023

· Виконання функціонального та регресійного тестування для різноманітних веб та мобільних додатків.· Створення та підтримка тестових планів, сценаріїв та звітів, використовуючи JIRA та TestRail. · Тісна співпраця з розробниками та аналітиками для забезпечення своєчасного вирішення виявлених проблем.

Молодший тестувальник ПЗ

Ubisoft

IT

5 месяцев

01.2023 - 06.2023

· Виконання ручного тестування нових функціональностей та виправлення багів.· Допомога у створенні та вдосконаленні тестової документації.· Участь у тестуванні API та інтеграційному тестуванні з використанням Postman. · Підготовка детальних звітів про баги та рекомендацій щодо їх виправлення

Молодший тестувальник

АНЦ Кремень

Фармацевтика

3 месяца

09.2022 - 12.2022

· Виконання ручного тестування нових функціональностей та виправлення багів.· Допомога у створенні та вдосконаленні тестової документації. · Підготовка звітів зі вказанням недоліків та рекомендаціями їх виправлення після опрацювання поставлених задач.

Ключевая информация

· Тестування ПЗ: Функціональне, регресійне, інтеграційне, користувацьке тестування.· Автоматизація тестування: Selenium, TestNG, JUnit.· Мови програмування: Python, Java ,PostgreSQL, JavaScript, SQL.· Інструменти управління проектами та тестування: JIRA, TestRail, Postman.· Інструменти для контролю версій: Git.· Аналітичні навички та вирішення проблем.· Здатність працювати в команді та ефективна комунікація.

Владеет языками

Английский

средний

Курсы, тренинги, сертификаты

Учбовий центр“SkillUP”

Киев, 2022

Курси тестувальника ПЗ .

Отримав базові знання з тестування ПЗ, написання баг репортів в Jira, написання тест-кейсів, написання чек-листів, базові знання JavaScript, Postman, DevTools.

Дополнительная информация

Особисті якості

Особисті якості:- відповідальність, старанність, комунікабельність, - наполегливість, цілеспрямованість, здатність швидко навчатися, - аналітичне мислення, уважність, - стресостійкість, вміння працювати самостійно та в команді, - вміння працювати в інтенсивному режимі та виконувати завдання в обмежені терміни, - орієнтація на досягнення якісних результатів у роботі, висока працездатність, - прагнення до професійного зростання.

Денис Михайлович

Тестувальник

Киев

30 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 9 часов назад