Работала в 3 компаниях   21 год 9 месяцев

Энергетика и Энергоносители, Банки

Економіст

Донбассэнерго, ПАО

Энергетика и Энергоносители

6 лет 6 месяцев

12.2017 - по настоящее время

За час роботи економістом до моїх посадових обов'язків входило: організація складання перспективних та поточних планів економічного та соціального розвитку підприємства за всіма показниками та розділами основної діяльності (на виробництво електроенергії та теплової енергії), контроль їх правильності внесення до програмного продукту 1С:Корпоративний менеджмент. Погодження заявок на витрачання коштів підприємства. Участь у підготовці фінансових планів підприємства.

Оператор автозаправки

Донбассэнерго, ПАО

Энергетика и Энергоносители

4 года 1 месяц

10.2013 - 11.2017

За час роботи оператором АЗП до моїх посадових обов'язків входило: прийом та видача паливних та мастильних матеріалів (бензин, дизпаливо, масла), ведення обліку та складання звітності.

Економіст в банк

банк

Банки

10 лет 11 месяцев

11.2002 - 10.2013

За час роботи в банку до моїх посадових обов'язків входило: прийом комунальних платежів, здійснення касових операцій у національній та іноземній валюті, валютно-обмінні операції, відкриття та закриття сховища, знання ознак справжніх та платіжних банкнот, підкріплення та інкасація готівки. Обробка, формування та пакетування готівки, проведення касових операцій з використанням платіжних карток, порядок та ведення касової документації, зшивання та зберігання касових документів, порядок закриття операційної каси. Здійснення відправлення та виплати переказів за системою "Вестерн Юніон", "Контакт", "Моні Грам", "Лідер", "Бліц". Збір пакету документів, а також здійснення видачі кредитів за такими програмами: "Іпотека", "Авто в кредит", "Споживче кредитування". Відкриття та обслуговування поточних рахунків фізичних та юридичних осіб, робота з депозитними рахунками, моніторинг. Організація роботи відділення, залучення фізичних та юридичних осіб, підбір персоналу, вирішення господарських питань, укладання договорів про спільну співпрацю, контроль операційної роботи.

Ключевая информация

Бюджетування, Планування

Училась в 2 заведениях

Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна

фінанси

Харків, 2005

Державний навчальний заклад "Слов`янський професійний аграрний ліцей"

бухгалтерського обліку

Слов'янськ, 2001

Тетяна

Економіст

Звягель

20 000 грн.

41 год

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад